Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mär megcsaläs?

Figyelt kérdés
Közel ket eve pärkapcsolatban ewlek. En 2 eves, elvält nö vagyok 2 kisgyerekkel, akik velem es a pärommal elnek. A pärom 33 eves bolgär ferfi, Ausztriäban elünk. Szeretem öt, alapjäban veve nincs problema köztünk, kölcsönösen elfogadjuk egymäst. Neki vannak idöröl-idöre nehäny hetes viszonyai, de sajät bavalläsa szerint is csak kaland, "sport", a legtöbbröl egyebkent en is tudok, bär nem hirdeti. Egeszen addig nem zavar a dolog tulzottan, amig ez csak viszonyt jelent es nem a helyemre pälyäznak. Na, most en a netem "megismerkedtem" egy magyar ferfivel, aki a kedvessegevel, udvariassägäval, embersegevel levett a läbamrol. Ö 47 eves, nös. Igazän egyikünk sem szeretne kilepni a jelenlegi kapcsolatbol, inkäbb egyfajta lelki tärsak lettünk, de azert az erotika ott vibräl köztünk a levegöben. A kerdes, hogy ez most minek minösül, es ärtok-e vele valakinek? A päromnak? A csalädnak?

2012. júl. 5. 16:43
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Nem értelek. A párod félrekefél. Te ezt nemhogy elnézed, de még azt sem mered megtenni h te is megcsináld. Ha neki lehet akkor neked miért ne lehetne?? Az más kérdés h én nem nézném ezt el a páromnak, de ez a te döntésed
2012. júl. 5. 16:47
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Igaza van az előttem szólónak, te miért ne tehetnéd meg, ha a párod megcsal? Nem is értem, hogy nézed el ezt. Nálatok ez belefér? Akkor tedd meg te is!
2012. júl. 5. 16:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Megteheted te is, ne zavartasd magad! Egészségedre!
2012. júl. 5. 16:55
 4/9 A kérdező kommentje:
Beleferni csa a ferfi oldalärol fer bele. En nö vagyok. Ö megteheti, mert kevesbe ragaszkodik hozzäm mint en hozzä. Ö biztos nem nyelne le.
2012. júl. 5. 16:55
 5/9 A kérdező kommentje:
ja, bocs 27 eves vagyok, csak elgepeltem...
2012. júl. 5. 16:57
 6/9 anonim ***** válasza:

Én simán lefeküdnék vele a helyedben

válaszolva a kérdésedre: nem megcsalás, ha beszélgetsz valakivel.

2012. júl. 5. 16:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez így nem jó. Vagy egyenlő felek vagytok, vagy nem. Miért lennél te alacsonyabb rangú egy kapcsolatban?
2012. júl. 5. 16:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Tehát hagyod h félredugjon és még te szégyenled magadat mert megtetszett valaki. Mindezt azért mert ő férfi meg nem ragaszkodik hozzád annyira. Ha ennyi eszed van akkor nem is érdemelsz jobbat. Rég otthagytam volna a viharba. Te vagy a hülye h tűröd.
2012. júl. 5. 17:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet az előttem szólókkal. Attól hogy az egyik fél félrelép, attól még nem kell a másiknak is. Először is ez nem csak kettőtökről szól. Ott van még a két pici is, és valószínűleg ez így nem túl ideális család, hogy a párod más nők után fut. De az nem megoldás ha te is követed a példáját. Egy család vagytok, ez felelősséggel jár. A kicsiket kell előtérbe helyezni, nem a te vagy a párod igényeit. Továbbá a férfi akivel "ismerkedsz" (egyébként az erotika nem vibrálhat a levegőben neten keresztül szerintem...), amint írtad nős. Nyilván akkor a felesége érzéseit is szem előtt kell tartanotok. Ez nem egy olyan dolog hogy ha "ő is megteszi, nekem miért ne lehetne"...Itt másról van szó. A párodat hagyd el ha ilyen, ha meg nem akkor viseld el, de ne tedd azt amit ő. A gyerekeknek lehet h az lenne a legjobb, ha otthagynád...
2012. júl. 12. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!