Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e itt olyan nő, aki a kisfarkú párja miatt boldogtalan (vagy volt) és a szakítást tervezi (vagy már meglépte)?
Azt hiszem, nem egészen az én válaszomra vagy kíváncsi, hiszen én épp egy kis farok által megfelelően kielégített lány vagyok. Csak annyit szeretnék írni, hogy számomra abszolút igaz, hogy a hossz (szinte, bizonyos kereteken belül) nem számít, hiszen páromnak mereven épphogy eléri a 10 cm-t, és tökéletes vele a szex. A rövidsége ellenére a vastagsága (szerintem) nem sokkal átlag alatti, és rajta kívül csak egyetlen partnerem volt eddig, aki pedig (szerintem) átlag feletti méretekkel rendelkezett, szóval nekem nincsen fogalmam arról, hogy mennyi lenne nekem a minimum vastagság, ami még jó lenne.
20L
A kettes válaszhoz csak annyit, hogy ebben van igazság, mert az exem például úgy juttatott hüvelyi orgazmushoz egymás után többször, hogy Ő már le volt lankadva, mert elélvezett. Akkor éltem át először hüvelyi orgazmust és meglepő módon a merevsége sem kellett hozzá. Ő átlagos hosszal, de vastag pénisszel rendelkezett.
Viszont volt egy "exem", akinek vékony is volt és kicsi is, nem igazán élveztem a szexet vele, mert az meg átlagon bőven aluli volt.
Szóval inkább legyen átlagos 12-15 cm közötti, de vastagabb, mint egy jól megtermett 20 centis, mert az egyébként - számomra - fájdalmas is.
Összességében, a méret egy dolog, lényegében mindegy, hogy milyen nagy, ha nem tudja használni, és mindegy milyen kicsi vagy átlagos, ha egetrengető orgazmusokat okoz. De ez csak az én véleményem.
#3: "de vastag pénisszel rendelkezett."
És akkor a kulcsszót már le is írtad a legelején. Lehet, hogy lankadva vastagabb és keményebb volt neki, mint nekem egy doboz Viagrával.
#4: "nem azért mert kisfarkú volt, hanem egy gyökér volt"
...
"állandóan ki akart elégíteni. ami persze nem sikerűlt neki"
Szép kis freudi elszólás. Valahogy azt sejtem a gyökérsége mégis csak mellékes probléma volt.
Az én párom is hasonló méretekkel rendelkezhet, bár sosem mértem... :)
Egy nagydarab, férfias pasiról beszélünk, így az első szenvedélydús együttlét bizony számomra csalódás volt. Nem a tudása, hanem a méretei miatt. Ezt sosem mondtam neki és másnak sem, de sajnos ez a tény.
Mindenesetre mindig elérjük, hogy én is maximálisan élvezzem, de tény, hogy könnyebben menne, ha kicsit vastagabb lenne.
Azt sem mondom, hogy tökéletes a szexuális életünk (javarészt ebből fakad), ugyanakkor évek óta szeretjük egymást, jól megvagyunk és e téren is igyekszünk eleget tenni egymás igényeinek, még ha kicsit melósabb is, mint azoknak, akik ilyen téren teljes mértékben passzolnak.
Csupán ezért biztosan nem hagynám el!!!
#8: "Csupán ezért biztosan nem hagynám el!!!"
Csak akkor ha találnál egy egy az egyben ugyanilyen külső/belső tulajdonságokkal rendelkező, de vastag farkú pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!