Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kínos? Alább a magyarázat.
Figyelt kérdés
Annyira kínosan érzem magam. Összevesztünk a párommal, már sztem csak ex ezek után. De nagyon durván. Kiabáltunk, ordibáltunk egymással. A szomszédok miatt érzem kínosan magam, mert biztos azt gondolják, hogy valami elmebeteg vagyok. Próbáltam nem hangoskodni, de egyszerűen aki sarokba szorít és bánt avval nem tudok mit tenni. Kihozta belőlem. Megpróbáltam normálisan elküldeni, hogy menjen el, de csak jött és be lökött a sarokba. Mindig félrelökött amikor megakartam fogni, hogy menjen ki. Én nem értem úgy hozzá, mert tudom, hogy mindenképp én húznám a rövidebbet. Csak megpróbáltam kifelé tuszkolni, de csak jött és üvöltött az arcomba üvöltött. Én meg azt hittem nincs menekvés. Olyan rosszul lettem, azt hittem menten elájulok. De őt nem érdekelte. Úgy éreztem magam, mint egy csapdába szorult állat. Azt hittem nincs menekvés. Csak azt akartam, hogy menjen el, hogy megtudjak nyugodni. De ő csak jött és lökdösött. Mindenhol utálnak miatta az emberek. Nem akarom, hogy olyanokat higgyenek rólam, amilyen nem vagyok...
Csak az a baj, hogy sokszor a nyakamra jár. Tudja, hogy mikor megyek ki, kivel.. Meg elég közel lakik hozzánk sajnos. Nem tudom, hogy hogy fog sikerülni eltávolítani az életemből. Most egy pár napig beszélni se akarok vele, de még rágondolni se. Az látszik rajta egyébként, hogy elmebeteg. Én se akarom, hogy megöljön vagy ilyesmi. Az az érdekes, hogy ő teljesen másként viselkedett egy éven keresztül. Rá se ismertem. Létezik, hogy vki ennyire jól szinészkedik?
2012. júl. 5. 14:27
12/16 A kérdező kommentje:
Nem lesz 1xerű elkerülni, mert egy helyen lakunk.. De hiába teszek bármit ő az erősebb nem tudom megvédeni magam. Ilyenkor pedig még duplán hülye mert követ meg hallgatozik meg mások előtt is kicsapja a hisztit.. Mások meg nem tudnak mindig mellettem állni, kísérgetni... De lehet, hogy jövö7en lelépek egy hétre. Talán addigra lehiggad. De ha meg elutasítom akkor egyre agresszívabb lesz velem. Telefon ok, hogy nem veszem föl, de ha személyesen találkozunk az gázabb, mert akkor követ. Nem tudok mit tenni ellene...
2012. júl. 5. 14:35
13/16 anonim válasza:
"Létezik, hogy vki ennyire jól szinészkedik?"
Jah, létezik, és erre két magyarázat lehetséges. Vagy tényleg elmebeteg (kisebb rá az esély), vagy előre kitervelten, aljas módszerekkel akar magának betörni és uralni az életedet. Na én ez utóbbira szavazok.
Btw nem is azt mondtam, hogy örökké kísérgessenek, de 2-3 hétbe senki se hal bele, ha amúgy fontos vagy neki. És légyszi ne mondogasd magadnak, hogy teljesen tehetetlen vagy vele szemben, mert egyrészt ezt nem igaz (jogod van szakítani, jogod van tudomást nem venni róla akármit csinál, jogod van nem megadni magad egy erőszakos alaknak), másrészt meg minél inkább mondogatod magadnak, annál kevesebb erőd lesz valóban szembeszállni vele.
2012. júl. 5. 15:21
14/16 A kérdező kommentje:
Hát megpróbálok nem tudomást venni róla, ha találkozunk, de inkább kikerülöm. Ma is majd megmondom a bnőmnek, hogy máshová menjünk sétáltatni. Oda talán nem jön le. Mert, ha meg megtalál minket nem lehet elküldeni semmilyen módszerrel. Sztem ez az elkerülés lesz. Ha 1 pár napig sikerül elkerülnöm talán nem kell egy újabb dürohammal találkoznom. Csak az a baj, hogy ez egy hosszú folyamat lesz amíg leszáll rólam végleg. Nem lesz egyszerű menet. Pláne, hogy folyamatosan dührohamokat kap és mindenért engem tesz felelőssé. Megérdemelné, h vki jól megverje.
2012. júl. 5. 17:24
15/16 jin válasza:
Verés????
Hány éves ?milyen magas ?suly ?izmos?
2012. júl. 5. 17:46
16/16 A kérdező kommentje:
Hát szerintem megérdemelné, ha erre van esze, hogy a gyengébbel erősködjön. Amugy 24 éves. 180 cm/80 kg. Erős amugy, mert fizikai munkát csinál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!