Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kínos? Alább a magyarázat.
Közölted már vele hogy vége köztetek a kapcsolatnak?
Ha igen és továbbra is nyomul, feljelentés, zaklatásért. Esetleg eltiltás.
Hát valamelyikkel beszélő viszonyban vagyok, valamelyikkel köszönő viszonyban.
Én sose csaltam meg őt. Ő csalt meg engem kb 4 hónapja. Azon vesztünk össze, hogy van pár fiú osztálytárs száma a telefonomba és rendszeren megkérdezi, hogy kik. Nincs evvel baj, mert nincs titkolni valóm, de már vagy 10xer elmondtam, hogy ki kicsoda. Erre kérdezte az 1iknek a vezetéknevét. Mire én, hogy miért olyan fontos csak 1 oszt. társ. De ő meg felemelte a hangját és követelte, hogy mondjam meg. Mire én, hogy nem én csaltalak meg nem tartozom elszámolni valóval. Nem értettem, hogy miért olyan nagy ügy az oszt.társam vezetékneve. Hiszen nem jelent semmit csak oszt.társ. Ő meg kifordult önmagából szörnyű stílusba utánozott, hogy "milyen vagyok" meg, hogy szerinte nem olyan nagy ügy, hogy ő megcsalt. Az kit érdekel, de ez viszont halálos bűn, hogy nem mondtam meg az oszt.társam vezetéknevét. De azért se akartam megmondani, mert nem akartam bajba keverni az oszt.társamat, hogy megkeresse facebook-on és elkezdje szekálni. Nem szeretek másokat a vitánkba keverni..
Szépen éltek nem mondom.
Mekkora egy tapló pasid van! Miért nem hagyod ott pcsába és keresel egy olyat aki szeret, aki nem bánt, aki társnak tekint és nem alattvalónak?
Kukázzad azonnal! És ennek közlését szerintem ne négyszemközt intézzed, mert az írásodból következtetve lehetséges, hogy jól ellátja a bajod.
Minél előbb megszabadulni az ilyentől, előbb utóbb a kórházban kötsz ki.
Először is, nem kell mentegetőznöd!
Aki sarokba szorít - szó szerint is - arra nekem is elszakadna a cérna, főleg ha erőszakos és attól kell tartanom, hogy jól megver.
A remélhetőleg expasid egy vérbeli b.romarcú, már bocsánat a kifejezésért, aki lelkileg minimum, de lehet, hogy ezek után testileg is megpróbál majd terrorizálni, bántalmazni.
Ha van esetleg egy erős bátyád, erős apukád, bármilyen haverod, aki fizikailag felveszi a versenyt ezzel az állattal, javaslom keresd meg, kérd a segítségét, és csakis az ő jelenlétében legyél hajlandó a pasival találkozni. Zárd rövidre, cserélj telefonszámot, egyszóval: fel a nyúlcipőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!