Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselnétek, ha a szerelmetek meghalna? Akit nagyon nagyon szerettek, és vele terveztétek az egész életet.
Igen, valószínűleg igazad van. Úgy veszem ki a szavaidból, hogy te már tapasztaltad.
Az utolsónak van igaza, egyáltalán nem szabadon ilyesmiken gondolkozni. Csak használjatok ki minden percet, és legyetek őszinték.
Klaudia :)
Jah most hogy ez a téma akkor mindenki belegondol kicsit milyen tré lenne a másik nélkül, eltelik egy óra, ismét veszekedünk a párunkkal de miért? Mert emberek vagyunk.
Az ember mindig akkor értékeli azt amilye van, amikor már elvesziti....
18/F
Egy ismerosom 20 evesen mar a kozos jovojet tervezte a szerelmevel, amikor a lany egyszer csak osszeesett a furdoszobaban es meghalt. Agyverzes ... :-(
Hosszu-hosszu evek kellettek, amig tultette magat rajta.
Most, hogy így olvagattam a történeteket, bizony elsírtam magam.
El nem tudom képzelni, mit csinálnék nélküle! Valószínüleg utánamennék...
Egyszer kórházban voltam szintén tüdőgyulladással, beszélni alig tudtam, a szememet nem tudtam kinyitni, fáztam, és úgyéreztem hogy vége mindennek. Az orvosok se sok esélyt adtak. És akkor Ő megszólalt: Úgysem hagynál itt egyedül. Ugye???
És végül meggyógyultam.
Ha ő itthagyna....
biztos hogy utánamennék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!