Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselnétek, ha a szerelmetek meghalna? Akit nagyon nagyon szerettek, és vele terveztétek az egész életet.

Figyelt kérdés
2009. júl. 10. 09:47
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Igen, valószínűleg igazad van. Úgy veszem ki a szavaidból, hogy te már tapasztaltad.

Az utolsónak van igaza, egyáltalán nem szabadon ilyesmiken gondolkozni. Csak használjatok ki minden percet, és legyetek őszinték.

Klaudia :)

2009. júl. 10. 16:58
 32/36 anonim ***** válasza:
jaj, most elsírtam magam a gondolattól is. valószínűleg nem lennék öngyilkos, de csak a testem élne tovább, és úgy cselekednék mint egy gép, érzelmek nélkül. de inkább nem gondolok ilyenre:(
2009. júl. 10. 21:25
 33/36 anonim válasza:
100%

Jah most hogy ez a téma akkor mindenki belegondol kicsit milyen tré lenne a másik nélkül, eltelik egy óra, ismét veszekedünk a párunkkal de miért? Mert emberek vagyunk.

Az ember mindig akkor értékeli azt amilye van, amikor már elvesziti....

18/F

2009. júl. 17. 09:29
 34/36 anonim ***** válasza:

Egy ismerosom 20 evesen mar a kozos jovojet tervezte a szerelmevel, amikor a lany egyszer csak osszeesett a furdoszobaban es meghalt. Agyverzes ... :-(

Hosszu-hosszu evek kellettek, amig tultette magat rajta.

2009. júl. 17. 12:20
 35/36 anonim ***** válasza:

Most, hogy így olvagattam a történeteket, bizony elsírtam magam.

El nem tudom képzelni, mit csinálnék nélküle! Valószínüleg utánamennék...

Egyszer kórházban voltam szintén tüdőgyulladással, beszélni alig tudtam, a szememet nem tudtam kinyitni, fáztam, és úgyéreztem hogy vége mindennek. Az orvosok se sok esélyt adtak. És akkor Ő megszólalt: Úgysem hagynál itt egyedül. Ugye???

És végül meggyógyultam.

Ha ő itthagyna....

biztos hogy utánamennék!

2009. júl. 18. 12:55
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Sajnos én megtudtam, hogy milyen érzés.... 2 évig voltunk együtt... Múlt hónap 30-án vesztettem el a barátnőmet. A barátnőjével mentek kipróbálni az autót, amit kapott. Nekik ment valaki, aki szabálytalanul előzött. A barátnőm a roncsba szorult, azonnal meghalt:((((, a barátnőjét súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Ő kómába esett és rá egy hétre ő is elment:( Amikor megtudtam, azt hittem belehalok... Olyan sírógörcsöt kaptam, amilyet még soha. Rosszul lettem, a szüleim mentőt akartak hívni, de én nem engedtem. Mondtam, hogy mindenki hagyjon békén, nem akarok emberekkel találkozni. Nálam felejtett egy felsőjét és azt szorongattam, közben zokogtam. Egyszerűen nem tudtam/nem tudom elfogadni, hogy nincs többé, azt mondtam magamnak, hogy vége mindennek, nem bírok nélküle élni. Senkivel nem tudtam beszélni, csak zokogtam egész este meg éjjel... Napokig nem jöttem ki a szobámból, enni sem nagyon ettem. Mikor épp nem sírok (mert van, hogy már nem tudok), akkor csak nézek magam elé, megszűnik körülöttem a külvilág. Aztán megint felidézek valami szépet és megint sírás:( Még nagyon friss ez az egész. Még mindíg várom, hogy felhívjon... Van, amikor én akarom hívni, de aztán eszembe jut, hogy már nem hívhatom sajnos:( Senkinek nem kívánom, hogy átélje ezt! Akik átélték, nekik őszinte részvétem!! Ezt nem lehet feldolgozni, nem lehet túllépni rajta! Nagyon összetörtem.... Azt mondják, hogy idővel meg kell próbálni egy új kapcsolatot, de én nem leszek képes rá... Elnézést, hogy hosszú lett, de jól esett kiírni magamból. Miközben írtam, végig sírtam, de legalább megkönnyebültem valamennyire. Becsüljétek meg a párotokat, mindíg búcsúzzatok el egymástól, mielőtt mentek valahová (én aznap nem tudtam elbúcsúzni), mert sosem tudhatja az ember, hogy mikor avatkozik közbe a sors.... Vigyázzatok magatokra és egymásra! Gyuszi, 18
2010. febr. 10. 18:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!