Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselnétek, ha a szerelmetek meghalna? Akit nagyon nagyon szerettek, és vele terveztétek az egész életet.
Kitartás 11.38-as!
Az idő begyógyítja a sebeket, és lassan-lassan könyebb lesz! A fájdalom meg nem szűnik soha, csak enyül és elviselhetőbb lesz.
Új kapcsolatot meg ne siettesd, ha készen állsz majd rá tudni fogod!
Nekem mindíg azt mondták hogy :
Soha nem az megy el aki koros hanem aki soros!
Köszönöm az együttérzést, jól esik.
Úgy gondolom, ha képes is leszek elengedni valamikor, akkor onnantól számítva is fényévekre lesz az új kapcsolat. A lelkiismeret furdalás megölne. A mondás sajnos igaz...
Klaudia (11:38)
Ha el tudod őt engedni, nem lesz már fényévekre az új kapcsolat!Te magad is megfogsz lepődeni, de most ne törődjél ezzel! Sírasd és gyászold magadban, sajnos a fájdalom a tiéd, ezt neked kell megélned. Erősnek kell lenned és múszály tovább lépned, mert nem élhetsz a múltban, neked a jelenben van helyed.
És ő sem akarná, hogy egyedül éld le az életed!
Hidd el nekem magam is átéltem! És most megint pityergek!
Fogalmam sincs, valószínű rengeteg hónapnyi depresszió elébe néznék, gubbasztanék a szobámban és próbálnám felfogni, hogy mi történt. Soha nem szeretném átélni.
Annak aki leírta az ő történetét: Kitartás! remélem sikerül kiheverned. és tudom, hogy nem így megy, de igyekezz nem bűntudatot érezni, mert nincs értelme. valószínű ő se szeretné, hogy egyedül maradj. persze nem kell siettetni, majd idővel.
Ilyenekre nem szabad gondolni.
Még sose gondoltam rá, hogy mit tennék, így inkább most se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!