Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretném elmondani a szüleimnek hogy van barátom,
mit csináljak?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, a barátommal 1hete vagyunk együtt, ő 15éves.
És fogalmam sincs hogy mondjam el anyáméknak hogy van barátom.
Ők mindig azzal jönnek hogy még ráérek.
De most úgy érzem hogy már szeretnék egy kapcsolatot.
Ha nem is olyan hosszú időre de szeretném érezni milyen érzés ha van valakid és törődik veled.
Úgy érzem hogy ez a fiú tényleg megbízik bennem és szeret is.
És az érzések kölcsönösek.Lényeg a lényeg, elmondjam a szüleimnek vagy ne?
Jobb lenne ha igen? Miért? És jobb lenne ha nem? Miért?
Nektek is volt már hasonló gondotok??
2012. júl. 4. 12:40
1/8 anonim válasza:
Ha a szülők nagyon szigorúak, akkor ne. HA lehet velük beszélni, akkor meglehet próbálni. De az érzelem az érzelem, azt meg csak te ismered, a szüleid nem. Hogy a szülő mit mond, azt csak egy dolog, de hogy mit szeretnél, az már egy másik dolog. A szülő ezt inkább csak féltésből mondja, hogy korai. Nincs olyan, hogy korai. Ha valaki 14 évesen párkapcsolatot szeretne, akkor eljött az ideje. Persze ne egy 25+ éves sráccal, hanem korabelivel, mint ahogy te is. Úgy hogy, ha a szülőkkel lehet beszélni, akkor hajrá. De ha nagyon kötik az ebet a karóhoz, akkor meg inkább hagyd. Majd elmondod később, ha úgy érzed hogy nem tudod titkolni.
2012. júl. 4. 12:43
2/8 anonim válasza:
nekem még ilyen nem volt, de szerintem mond el jobb ha őszinte vagy mint hogyha a végén lebuksz és az a szüleidnek se lesz jó érzés ha nem bízol bennük 14 éves vagy lehet már kapcsolatod de persze még ráér de ha már van valaki akkor meg jöhet ;D
3/8 anonim válasza:
Mond el nekik és miért .. MERT ? Nem kell különösebb indok csak jó ha tudnak róla mert később kellemetlen lesz . Nem kell ezen szégyellni semmit de 14 évesen nem hiszem hogy ez komoly kapcsolat lenne bár van rá esély :)
4/8 anonim válasza:
Ne mondd el nekik.... Egyszerű....
2012. júl. 4. 12:50
5/8 A kérdező kommentje:
Csak hogy nekem van egy nővérem 20éves van barátja velünk lakik.
És ha nem mondanám el sokáig lehet nem tudnánk titkolózni ugyanis őket és engem is ismer az egész falu.
Meglátnának minket kézen fogva és már tudná másnapra mindenki.:/
2012. júl. 4. 12:53
6/8 anonim válasza:
Akkor mond el. Muter, fater, tetszik vagy sem, de ez van, kész. :) 14 éves kortól személyid van már elvben, úgy hogy jogilag már közelebb vagy a felnőtthöz, mint a gyerekhez. Na nem azt mondom, hogy pereld be a szüleidet. :D De az önálló döntéseidet most már elkezdheted nyugodtan előhozni, megélni.
2012. júl. 4. 12:57
7/8 anonim válasza:
Mondd el, hívd át ebédre vagy vacsorára a fiút. Mutasd be a szüleidnek! 15 évesen volt egy fél éves kapcsolatom egy kalocsaival, aztán egyik hétről a másikra bonyolódtam egy másik kapcsolatba, ami 5 évig tartott. Előtte is voltak pasijaim, de csak azt tartom kapcsolatnak, ha a szülőknek már bemutattad. 20 év alatt ez a normális. 21L, Budapest
2012. júl. 4. 12:58
8/8 perfectlie válasza:
Hallod ne parázz már rá,mondd el nem is első gyerek vagy,semmi rossz nem fog kisülni belőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!