Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elszúrtam. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy csaj a suliban,nagyon jóba voltunk,már majdnem jártunk,de éppen akkoriban játszottam a WoW (world of warcraft) nevű játékkal,és "játékfüggő lettem".tehát nem szóltam a csajhoz,nem nagyon törődtem vele,csak a WoW-al...msn-en se beszéltem vele már,nem is akartam hogy fent legyen,mert akkor kevesebbet játszhattam,ő viszont folyamatosan rámírt...mostmár megbántam, próbálnám helyrehozni de azóta lett eki egy másik barátja.Tudom,hogy jól elcsesztem,és nem lehet vissza csinálni,de hogyan tudnám elfelejteni ezt az egészet?2009. júl. 9. 20:06
12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! énmár nem fogok wowozni,nem akarok megint olyan "függő" lenni,mint amilyen voltam..ezt a játékot nem lehet mértékkel játszai..legalábbis nagyon nehéz,mindig van ,aki jobb nálad,a "raideken" ott kell lenni,vagy elbuktad az egészet...inkább abba hagytam,és nem játszok már..
2009. júl. 10. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!