Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon elszúrtam. Mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elszúrtam. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy csaj a suliban,nagyon jóba voltunk,már majdnem jártunk,de éppen akkoriban játszottam a WoW (world of warcraft) nevű játékkal,és "játékfüggő lettem".tehát nem szóltam a csajhoz,nem nagyon törődtem vele,csak a WoW-al...msn-en se beszéltem vele már,nem is akartam hogy fent legyen,mert akkor kevesebbet játszhattam,ő viszont folyamatosan rámírt...mostmár megbántam, próbálnám helyrehozni de azóta lett eki egy másik barátja.Tudom,hogy jól elcsesztem,és nem lehet vissza csinálni,de hogyan tudnám elfelejteni ezt az egészet?
2009. júl. 9. 20:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem a legkönnyebben úgy tudod elfelejteni, ha visszamész wow-ozni.
2009. júl. 9. 20:07
 2/12 A kérdező kommentje:
persze minden vágyam wowozni...attól csak szarabb lesz :/
2009. júl. 9. 20:22
 3/12 anonim ***** válasza:
Hát szerintem is ez a hajó már elment.De nem értem.Ha játszottál és nem akartad hogy írjon miért léptél be msnre?Ezt sosem értettem miért lépnek be egy csomóan mikor úgyse érnek rá msnezni.A kedvencem az volt amikor egyik ismerősömnél ez volt kiírva miközben elfoglalt volt és játszott:"Ne írj mert lefagy a játék" pff....
2009. júl. 9. 20:23
 4/12 A kérdező kommentje:
na igen,ez a hajó már elment :S amugy nekem automata belép,anno bekapcsoltam a gépet-egyböl wow
2009. júl. 9. 20:25
 5/12 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem hagyd őket.Te elmulasztottad a lehetőséget,most a másik srácon van a sor.Ne légy önző,hagyd őket,lehet,hogy boldogok.Max. annyit tehetsz,hogy vársz rá,hátha szétmennek,és kijavíthatod a hibád,vagy találsz másik csajt,és vele nem szúrod el.Hagyd őket,ne állj közéjük szerintem ez önző dolog lenne.
2009. júl. 9. 20:32
 6/12 A kérdező kommentje:
teljesen igazad van,de ilyet azért nem tennék :D csak sajnálom,hogy ilyen meggondolatlan vagyok,és hogy elszalasztottam a lehetőséget
2009. júl. 9. 20:36
 7/12 anonim ***** válasza:
hát igen...de gondolj arra,hogy legközelebb jobb leszel.Hasznosítsd inkább,minthogy szomorkodj!
2009. júl. 9. 20:50
 8/12 A kérdező kommentje:
tanultam a hibából...csak az a baj hogy én is a saját hibáimból tanulok,nem máséból...
2009. júl. 9. 20:52
 9/12 anonim ***** válasza:

Én viszont 1 olyan alkalommal mikor nincsenek ismerősök a közelben, odamennék és elmondanám neki, hogy milyen gondod volt, és megkérdezném, hogy nem adna-e egy második esélyt.

Problémád ismerős...(anno COD1-2)

2009. júl. 9. 21:46
 10/12 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem ez azért megbocsátható, persze ha van párja, akkor már nem fogtok együtt lenni, de barátok még lehettek. Nézd a WoW csak egy játék...én párom is WoWozik,még is néha :$ , de sosem volt ebből gond a kapcsolatunkban. Egy idő után el fogod felejteni és semmi baj sem lesz, de ha sikerült egyszer a függőségedet feladni, akkor ne kezdd újra. Persze játsz, szó se róla, de mindent csak mértékkel lehet csinálni. Ugyanez a véleményem bármiről legyen az alkohol, játékgép, persze mindennek más a méretkorlátja, egyéne válogatja. Napi 1 óra játékkal szerintem nincs semmi gond. Tudom, hogy WoWban azért egy órát játszani édes kevés, sokszor egy kör tovább tart, de a te esetedben tényleg jobb lenne betartani.
2009. júl. 9. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!