Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek melyik típusú férfi/fiú jön be jobban?
1. Nagy az önbizalma, nagy szájú,menő néha bunkó de alapvetően vicces gyerek gyakran ő a társaság lelke de eléggé el is van telve magától.
2. Van önbizalma de nem olyan nagy eléggé visszahúzódó de tudna bulizni csak kell aki belevigye a rosszba,amúgy kedves , vicces rendes gyerek.
Ha esetleg egyiksem akkor azt írjátok amit választanátok ha csak ez a kettő opció lenne
Mégsem választanod.Úgy viselkedik veled amilyen.
Pl. 1. néha megbánt és nemérdekli
2. nehézkes rávenni hogy elmenjetek valahova
A viselkedés következik a személyiségből itt pl. bunkóság és visszahúzódottság .
ezt hívom úgy, hogy arany-középút (:
minden csajnak a tapló pasik kellenek, akik minden csajt megkapnak akit akarnak, de CSAK az adott lány miatt fognak megváltozni..
ennyire egyszerű a trükk x)
20/L
Néha egy más fiúkkal nagypofájú menő gyerek előzékenyebb a lányokkal, és adott lány "oda teszi ahova akarja", mindent megtesz a csajért, míg egy csendesebb gyerek nagyobb bunkó tud lenni (főleg ha felgyűlt benne a nőgyűlölet). Ezt csak úgy halkan jegyzem meg!
Mivel itt gyk-n folyton megy a panasz ezzel kapcsolatban. Akiket ti "bunkónak" láttok, azok talán csak laza, bulizós fiúk, akiket pedig érzékenynek, romantikusnak (fiúkhoz szól- néha magatokat), azok sokkal kötekedőbbek, bunkózóbbak, mint a laza, bulizós, esetleg más fiúk felé kerekedő srác.
Aki a csajjal nem szemét. :)
Szóval, amit ki akartam hozni: a "nagy" partyarc laza gyerek nem mindig a bunkóval egyenlő, a visszahúzódó-csendes pedig nem mindig az érzékennyel, kedvessel, romantikussal. :-)
"minden csajnak a tapló pasik kellenek"
Ez pedig árnyalt. Nekem volt tapló pasim, ha épp kedvem volt a kihívásokhoz. :-) Olyankor dominanciaharc lett köztünk, amit vagy én nyertem, vagy egyikünk sem.
És volt "csendes" tapló pasim is, aki meg oly mértékű kisebbségi érzéssel küszdött, hogy idegileg kikészült "tőlem", úgyhogy az olyanokat már kerülöm.
Alap esetben semmi bajom a csendes, rendes, kedves fiúkkal, a taplók szerintem csak a kihívás miatt izgatják a lányokat. Ő meg tudta szerezni, kezelni tudja. Képes egy "dominánst" is "irányítani". :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!