Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Nektek melyik típusú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek melyik típusú férfi/fiú jön be jobban?

Figyelt kérdés

1. Nagy az önbizalma, nagy szájú,menő néha bunkó de alapvetően vicces gyerek gyakran ő a társaság lelke de eléggé el is van telve magától.

2. Van önbizalma de nem olyan nagy eléggé visszahúzódó de tudna bulizni csak kell aki belevigye a rosszba,amúgy kedves , vicces rendes gyerek.

Ha esetleg egyiksem akkor azt írjátok amit választanátok ha csak ez a kettő opció lenne

2012. júl. 3. 14:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Első.
2012. júl. 3. 15:01
 2/12 anonim ***** válasza:
Az a nagy büdös igazság hogy engem nem az ember személye érdekel hanem az ahogy velem viselkedik. Elég vicces hogy egy-egy emberről más vélemények szerint mennyi leírást lehet adni... Amúgy mivel személyiségre egyik sem jön be azt választanám amelyik jobban néz ki... :D Amúgy egyik sem kéne csak te mondtad hogy válasszak.
2012. júl. 3. 15:05
 3/12 A kérdező kommentje:

Mégsem választanod.Úgy viselkedik veled amilyen.

Pl. 1. néha megbánt és nemérdekli

2. nehézkes rávenni hogy elmenjetek valahova

A viselkedés következik a személyiségből itt pl. bunkóság és visszahúzódottság .

2012. júl. 3. 15:07
 4/12 anonim ***** válasza:
2.,de ne lehessen belevinni egy rosszba
2012. júl. 3. 15:09
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem a rosszat hogy betörés drog hasonlók hanem hogy egy este ahol elengedi magát stb. :)
2012. júl. 3. 15:13
 6/12 anonim ***** válasza:

ezt hívom úgy, hogy arany-középút (:

minden csajnak a tapló pasik kellenek, akik minden csajt megkapnak akit akarnak, de CSAK az adott lány miatt fognak megváltozni..

ennyire egyszerű a trükk x)

20/L

2012. júl. 3. 18:03
 7/12 anonim ***** válasza:

Néha egy más fiúkkal nagypofájú menő gyerek előzékenyebb a lányokkal, és adott lány "oda teszi ahova akarja", mindent megtesz a csajért, míg egy csendesebb gyerek nagyobb bunkó tud lenni (főleg ha felgyűlt benne a nőgyűlölet). Ezt csak úgy halkan jegyzem meg!

Mivel itt gyk-n folyton megy a panasz ezzel kapcsolatban. Akiket ti "bunkónak" láttok, azok talán csak laza, bulizós fiúk, akiket pedig érzékenynek, romantikusnak (fiúkhoz szól- néha magatokat), azok sokkal kötekedőbbek, bunkózóbbak, mint a laza, bulizós, esetleg más fiúk felé kerekedő srác.

Aki a csajjal nem szemét. :)

Szóval, amit ki akartam hozni: a "nagy" partyarc laza gyerek nem mindig a bunkóval egyenlő, a visszahúzódó-csendes pedig nem mindig az érzékennyel, kedvessel, romantikussal. :-)

2012. júl. 5. 10:12
 8/12 anonim ***** válasza:

"minden csajnak a tapló pasik kellenek"

Ez pedig árnyalt. Nekem volt tapló pasim, ha épp kedvem volt a kihívásokhoz. :-) Olyankor dominanciaharc lett köztünk, amit vagy én nyertem, vagy egyikünk sem.

És volt "csendes" tapló pasim is, aki meg oly mértékű kisebbségi érzéssel küszdött, hogy idegileg kikészült "tőlem", úgyhogy az olyanokat már kerülöm.

Alap esetben semmi bajom a csendes, rendes, kedves fiúkkal, a taplók szerintem csak a kihívás miatt izgatják a lányokat. Ő meg tudta szerezni, kezelni tudja. Képes egy "dominánst" is "irányítani". :-))

2012. júl. 5. 10:15
 9/12 anonim ***** válasza:
És a kérdésre válaszolva: talán inkább a 2. típus. Szeretem, ha például én viszem bele a buliba, én hozok elő belőle dolgokt. :)
2012. júl. 5. 10:17
 10/12 A kérdező kommentje:
Leírtam 2 adott esetet.Csak ezekre a tulajdonságokra figyeljünk .. mind2 úgy viselkedik a lánnyal is ahogy leírtam.Nem kivételeznek vele .. vagy lehet úgyis felfogni hogy egyik sem ilyen alapvetően de veled így viselkedik.Amúgy 2 ember példáját írtam le.Az 1. az olyan ahogy leírtam és a lányokkal is hasonló 22+os legalább 12 csajt megdugott de 4-5 hat "kapcsolata" 1 hónapnál nem nagyon tartott tovább.A 2. is olyan amilyennek leírtam nem nagyon volt lánnyal egyszer volt bnője neki is 1 hónapig és ugyanúgy viselkedett a lánnyal ahogy leírtam csak még jobban odafigyelt rá ..
2012. júl. 5. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!