Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mi az amitől soha nem kéne más fiú/férfi csak az akivel vagytok?
Én nem tudom, hogy mi a bús van barátomban, ami engem annyira vonz, de én nem cserélném le. És jött már, dúsgazdag, sikeres, tökjófej, helyes pali, hogy én kellek neki, és hagyjam el, de nem izgatott. Barátom igazi férfi, és jó az ágyban és vicces, és imádom, és nem tudom. Van benne valami, ami senki másban nincs. :D Ez nem ilyen sablon tulajdonság, csak benne megvan ez a plusz leírhatatlan valami.
21L
Tipikus párbeszédünk a párommal:
a: Szeretsz?
b: Persze!
a: De miért pont engem? Mit szeretsz rajtam/bennem? Találnál jobbat is!
b: Nem tudom! Szeretlek, és kész! Ha már meg tudnám mondani, mit szeretek benned, ott kezdődnének a bajok, nem?
a és b személye általában cserélődik, hol én kezdem ezt el, hol a párom :)
A lényeg kb. benne van: fingunk nincs róla, miért pont mi kellünk egymásnak, és ez így van rendben.
Asszem, ezt hívják szerelemnek :)
Nincs olyan, akit ne hagyhatnának el.
A szerelem-vonzódás kémia, hormonális alapon is működik, ha ez nincs meg, lehet rájön a másik, hogy igazából nem szerette a humorodat pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!