Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fulig szerelmes ferfi vajon kepes lenne megis megcsalni a baratnojet? PAsik, Ti hogy vagytok ezzel? kort is, kerlek!
igen , kepes lenne rea de a szive ossze torne
26 fiu
Én nem,ha szeretek valakit akkor csak ő létezik.
F/24
Érdekelne, hogy miért kérdezed!
Ha valakit kicsit szeretek, azt még meg tudnám csalni, de ha fülig... akkor ez elképzelhetetlen.
34/F
Koszonom a valaszokat!
Utolso valaszolo,azert kerdezem,mert egy aranylag friss kapcsolatban vagyok,parom allitja,hogy nagyon belemszeretett.Azt tudom,erzem,hogy szeret,sok mindent megtett a kapcsolatunkert eddig. Viszont nemreg rajottem,hogy fullentett .Azt allitotta,hogy sorozni megy egy kollegajaval,mikozben par nap mulva talaltam egy fotot,amely akkor keszult,amig o "sorozni" volt a "kollegaval".. A parom lakasan keszult a foto, a parom telefonjaval.
A foton egy holgyike volt,a foldon meg muanyag poharak,egyertelmuen buli vagy legalabbis ivaszat volt.Nem tudom,hova tenni a dolgokat ,őt meg nem akarom kerdore vonni,ne mergezzem a hangulatot.
Lehetseges,hogy szerelmes letere kepes megcsalni?:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!