Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fulig szerelmes ferfi vajon kepes lenne megis megcsalni a baratnojet? PAsik, Ti hogy vagytok ezzel? kort is, kerlek!
Én kérdeztem...
Ha beleszeretek egy lányba, de valamivel elbizonytalanít, akkor félre tudok lépni. Viszont akkorra már nem vagyok fülig szerelmes. Azt se feledd, hogy a lányok nagyon szeretik, ha egy srác oda van értük. Vagy legalábbis azt mondja. Lehet, hogy a párod szeret, de nem annyira, mint mondja. Viszont azt sem árt tudnod, hogy egy kapcsolat elején neveljük egymást. Te most éppen arra leszel nevelve, hogy a félrelépései elnézd. Aztán 3-5-10 év múlva eleged lesz belőle és szakítasz.
:(
Igazad van.
Egyebkent ez durva lenne, mert en ha korrekt vagyok ,elvarom ugyanazt, de ne mar a kapcsolat elejen ehhez akarjuk szoktatni egymast:(
Igy semmi ertelme.
nem tudom,mire gondoljak.
Azzal nyugtatom magam,hogy az a lany egy haverja,ismerose,vagy ilyesmi ,akivel csak az Uj evet koszontottek, de nekem azert nem mondta meg oszinten,hogy ne aggodjak,ne bizonytalanodjak el,ilyesmi.
AZt viszont meselte,hogy par eve volt egy baratnoje,akit nagyon szeretett, a lany kulfoldon dolgozott egy evet, es a pasi azalatt mas lanyra ra sem nezett.Tehat kepes visszafogni,ha akarja...
Irto pocsek ez a bizonytalansag.
De ugy erzem,nem lenne okos dolog eloallni a 'fotoval'.Tuti nem dicserne meg,hogy beleneztem a kepeibe es az talan a kapcsolat veget is jelenthetne.Megszerettem ,nem akarom elvesziteni. De becsapva sem szeretnek lenni:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!