Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan ferfi aki nem csalja meg a baratnojet, vagy a feleseget?
igen, egyetértek, 20 évesen ne tegyél ilyen könnyelmű kijelentéseket!!! nem kívánom, hogy szakítsatok, remélem, teljesül, amit elterveztetek, de azért manapság nagyon ritkán jön össze ilyen idős korban ez komolykodás! pláne, ha a barátnőd még csak 17 éves... de azért remélem, hogy nektek sikerül hűségesnek maradnotok egymásnak, én egyszer szintén igen komolyan le akartam kötni magam egy srác mellé, aztán viszont hirtelen besokalltam, és kimenekültem a kapcsolatból! azóta mondjuk szingli vagyok, de azt a döntést nem bántam meg, mert szükséges volt ahhoz, hogy felnőjek, és komolyabban vegyek dolgokat! akkor voltam 19, most 22...
a lényeg, hogy ne kapkodjatok el semmit! annyira nem kell sürgetni azt a házasságot, meg családtervezést!!! eljön annak is a megfelelő ideje!!! ;)
Igen, van. Pl. én sem. De a gyülekezetben, ahová járok is stabilak és boldogok a házasságok.
Alapból ez lenne a normális, mivel ezt ígéri meg az illető az esküvőn. Ehhez az kell, hogy az ember mással még gondolattal sem szabad, hogy játszadozzon.
Abban a pillanatban, hogy az agyam egyik felében megszületne, hogy "Hűha, ez a csaj mennyire jó nő!", bárkivel kapcsolatban, aki nem a feleségem, rögtön azt mondom magamnak:
"OK, öregem, biztos az, de van egy feleséged, akit szeretsz, és akinek megígérted az esküvőtökön, hogy mindig hű leszel hozzá és szeretni fogod. Eszedbe sem szabad jusson más."
Csak egy kicsit off:
Persze az sem árt, hogyha az a házasság Istenre van alapozva. Nem látszatvallásosságra, olyan templomi esküvőre, ahol Isten díszlet, de egyébként egyik fél sem hívő, hanem valódi hitre. Gyakorlatilag nem létezik megcsalás, ahol ez így működik. Nagyon sok ilyen házaspárt ismerek.
Persze nem egy olyan nem hívő házaspár is van, ahol ez igaz, pl. a saját szüleim. Erős jellem kell hozzá.
üdv: Gyuri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!