Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Mit szerettek jobban?
Mondja ki...és persze éreztesse is.És rühellem,ha sms-ben célozgatnak,meg 2-3szavas sms-t küldözgetnek(mikor én előtte min 2-3sorosat írtam).
Hívjon el telefonon,személyesen randizni.Aki igazán akar velem lenni,az eléri,hogy igent mondjak a randira.Szóval határozott legyen.
Az elején legyen kedves, bármiről lehessen vele beszélgetni, legyen vicces, tehát értse a poénnak szánt beszólásaim és ő is beszólogathat, de ne legyen sértő, csak humoros.
Viszont nem az hogy ne legyen elérhető, hanem inkább ne mutassa annyira ki hogy epedezik értem, inkább csak barátkozzom.
Tegyen olyan megjegyzéseket amiket barátként is érthetek, és úgy is érthetek hogy bejövök neki.
Aztán később mikor már összejöttünk, és együtt vagyunk egy ideje, akkor már, ez a játék amit azelején játszottunk és csábításnak flörtölésnek is nevezhetjük átalakuljon. Tehát akkor már legyen elérhető bármikor amikor szükség van rá, és mondja ki azt hogy szeret és csak én kellek neki. És mutassa is ki hogy szeret ne csak mondja.
Nekem ezek jönnek be. Eddig egy embernek sikerült ezt az egész "játékot" a leírtak szerint , vagyis elvárásaim szerint cselekednie, úgy hogy ő arról nem is tudott hogy nekem mik az elvárásaim. De azóta is együtt vagyunk:)
Ugye milyen bonyolultak a nők?:)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!