Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, Nők! Mit szerettek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Nők! Mit szerettek jobban?

Figyelt kérdés
egy pasi hogyan közeledjen hozzátok? mikor ér el nagyobb sikert? ha elérhetetlen...?...ha kedves...?..ha humoros?..határozott?..ha kimondja ,h mit érez irántatok,vagy ha nem mondja ki,csak érezteti,h fontos vagy neki...mely esetben ér el nagyobb sikert a pasi,ha mondjuk egy alapvető szimpátia már megvan köztetek,és mondjuk külsőre is bejön nektek a pasi...
2012. jan. 22. 12:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ha nem mondja ki, de azt látom hogy ÉN kellek neki. aztán reméljük hogy így is van. jó, ha kedves, humoros, határozott ééés laza. igen, legyen meg az alapvető szimpátia, és jöjjön be külsőre is. de elsősorban legyen önmaga. ne azért legyen elérhetetlen, vagy humoros, mert azt hiszi, az a jó...:) a komoly is ugyan úgy tetszhet.
2012. jan. 22. 12:37
 2/11 A kérdező kommentje:
és mennyi idő után érdemes kimondani neki,hogy mit érzünk iránta?
2012. jan. 22. 12:39
 3/11 anonim ***** válasza:
Ez nőtől függ......
2012. jan. 22. 12:42
 4/11 anonim ***** válasza:
A legtöbb nőre akkor gyakorolja a legnagyobb hatást egy férfi, ha... úgy tesz, mintha rohadt elérhetetlen lenne, de egyszer "véletlenül" bókol a csajnak egy hatalmasat, de utána továbbra is úgy tesz, mintha le se szarná az illetőt. Emellett meg igen, legyen kedves, humorok, okos, és ügyes is...
2012. jan. 22. 12:48
 5/11 anonim ***** válasza:

Mondja ki...és persze éreztesse is.És rühellem,ha sms-ben célozgatnak,meg 2-3szavas sms-t küldözgetnek(mikor én előtte min 2-3sorosat írtam).

Hívjon el telefonon,személyesen randizni.Aki igazán akar velem lenni,az eléri,hogy igent mondjak a randira.Szóval határozott legyen.

2012. jan. 22. 12:49
 6/11 anonim ***** válasza:

Az elején legyen kedves, bármiről lehessen vele beszélgetni, legyen vicces, tehát értse a poénnak szánt beszólásaim és ő is beszólogathat, de ne legyen sértő, csak humoros.

Viszont nem az hogy ne legyen elérhető, hanem inkább ne mutassa annyira ki hogy epedezik értem, inkább csak barátkozzom.

Tegyen olyan megjegyzéseket amiket barátként is érthetek, és úgy is érthetek hogy bejövök neki.

Aztán később mikor már összejöttünk, és együtt vagyunk egy ideje, akkor már, ez a játék amit azelején játszottunk és csábításnak flörtölésnek is nevezhetjük átalakuljon. Tehát akkor már legyen elérhető bármikor amikor szükség van rá, és mondja ki azt hogy szeret és csak én kellek neki. És mutassa is ki hogy szeret ne csak mondja.

Nekem ezek jönnek be. Eddig egy embernek sikerült ezt az egész "játékot" a leírtak szerint , vagyis elvárásaim szerint cselekednie, úgy hogy ő arról nem is tudott hogy nekem mik az elvárásaim. De azóta is együtt vagyunk:)

Ugye milyen bonyolultak a nők?:)

21/L

2012. jan. 22. 12:54
 7/11 anonim ***** válasza:
az lehet h izgatja a nőket, ha a pasi ilyen elérhetetlenül viselkedik. de nőtől függ hogy akkor belevág e, vagy hagyja az egészet a francba mert nincs elég önbizalma, és azt hiszi, á ennek a pasinak tuti nem leszek elég jó és nem is kellek neki. ha nem ilyen, akkor persze ez egy jó nőcsalogató taktika.
2012. jan. 22. 12:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha jóképű és magas.
2012. jan. 22. 13:15
 9/11 A kérdező kommentje:
és az milyen,ha egy férfi határozott, magabiztos ,elérhetetlen egy jó ideig,és aztán egyik pillanatról a másikra szerelmet vall?
2012. jan. 22. 13:25
 10/11 anonim ***** válasza:
humoros,laza,amikor még nem járunk csak ismerkedünk akkor tudassa velem,hogy mit akar ne hitegessen ,törödjön velem
2012. jan. 22. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!