Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon hiányzik a barátnőm!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon hiányzik a barátnőm! Mit tehetnék, hogy könnyebben elviseljem a nélküle töltött időt? 18/F

Figyelt kérdés
Nos, van egy 5 hónapos kapcsolatom, már az elején mikor belekezdtünk a kapcsolatba, elhangzott az a dolog,hogy a barátnőm a nyári szünidőben megy külföldre....( kb 700 km ) de mindketten ugy voltunk vele,hogy addig még van idő és kitudja milessz velünk. Nagyon nagyon beleszerettünk egymásba és már olyan napok is voltak hogy napi 3x taliztunk, különösebben nem is vesztünk össze mert nem volt nagyon ok sem rá tehát tökéletes kapcsolatnak tünt (jelzem az első is én voltam neki). Az utóbbi időben kb 2 hétben minden nap ott voltam nála és éjjel 2-3 kor haza, mert eggyütt akartunk tölteni nagyon sok időt mert ő utazik el. Ma 1 hete, hogy elment és őrjitően hiányzik,napi 1x tudunk beszélni facebookon 1 órácskát. Nos tehát a kérdésem:Hogyan vészelhetem át ezt az időt mert nagyon sok én ugy érzem? 18/F 18/L

2012. júl. 3. 12:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én jártam hasonló cipőben.

18 voltam, mikor a barátom elment Svédországba tanulni. Még el is titkolták előlem, hogy nehogy emiatt elrontsam az érettségimet, utána tudtam meg.

Először úgy volt, hogy fél évre megy...végül 1 év lett belőle.

Borzasztó volt.Főleg úgy, hogy az egyetemre ahova felvettek miatta jelentkeztem. Nem ismertem ott senkit, totál egyedül voltam akkor, mikor a legjobban szükségem lett volna rá.

Kibírtuk...hála az msn-nek ugye rendesen tudtunk kommunikálni. Mondjuk én szépen elrontottam az első két félévemet, mert egy dolog érdekelt: hogy teljen az idő.

A lényeg, hogy kibírtuk, utána még két évig együtt voltunk, tavaly szakítottunk.

Szerintem ez a két hónap simán eltelik majd, ha teheted menj el nyaralni, vagy a haverjaiddal kirándulni, sátrazni stb. Ilyen dolgokkal gyorsabban fog telni az idő.

2012. júl. 12. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!