Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúknak miért jönnek be jobban a telt lányok?
Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 10:12
21/29 anonim válasza:
22/29 anonim válasza:
hát a 2. az maximálisan felejtős,az elsőbe szerelmes lettem:D
23/29 anonim válasza:
Nekem a vékony lányok az eseteim. A teltek eleve hátránnyal indulnak.
24/29 anonim válasza:
akkor verd ki gyorsan a másodikra!xD
25/29 anonim válasza:
Szívesen venném továbbra is, ha valaki elmondaná, mi nőies van az általam linkelt vékony lányok testén. Vagy úgy általában a vékony lányok testén, mindegy kit nézünk.
26/29 anonim válasza:
na arra én is kiváncsi lennék:D
27/29 Diavolino44 válasza:
Mennyire szanalmas mar, hogy minden valaszolo aki azt mondta, hogy neki a vekony lanyok jonnek be annak a valasza nem hasznos. CSak akkor egy dolgot nem ertek, miert van az hogy a legtobb tarskereso no az a duci kategoriabol kerul ki? Az eletben megis a csinosabb aranyos testalakatu lanyok a ^kaposak^....
28/29 anonim válasza:
ahogy elnézem nem csak olyan lett lepontozva akinek csak a vékonyak tetszenek.de ettől szép az élet,hogy sosem lesz egyetértés az emberek között nem?:D
29/29 anonim válasza:
Nekem bejönnek, nagyon is. Amúgy nemtudom megindokolni, valahol szerintem nem is lehet. Ha megkérdezel egy törékeny csajszikat kedvelőt, az sem fogja tudni megmondani, Izlések és pofonok, mindenkinek más jön be. Nekem személy szerint a duci, telt, testes lányok. És mielőtt leszólna bárki is, én sem szólok le egyetlen "vékonyrajongót" sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!