Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A fiúknak mi véleményük a...

A fiúknak mi véleményük a telt lányokról?

Figyelt kérdés

én egy 14 éves lány vagyok de mindenki azt mondja h cuki az arcom de a az alakom már nem annyira és a hasam egyáltalán nem olyan dagadt de a fenekem és a felső combom rémes

mindennap kocogok de semmi!

De én most a véleményükről vagyok kíváncsi!

2009. júl. 8. 15:08
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

Ízlések és pofonok. Van akinek ez jön be, van akinek az. Van olyan is, aki alapból a vékony lányokat szereti de szexre mondjuk a vastagabbakat. Stb...

Minden embertől más választ fogsz kapni erre a kérdésre.

Nekem konkrétan bejönnek a szép arcú picit túlsúlyos csajok.

2009. júl. 8. 15:30
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
undorítóak.
2009. júl. 8. 15:41
 3/7 anonim ***** válasza:
88%

Mindenkinek más tetszik! Valakinek a ropik, akiknek zörög a csontjuk és valakiknek a töltött galambok! Én is ez utóbbi kategóriába tartozom, de soha nem volt gondom a pasizással! Imádtak! Most meg már 5 éve párkapcsolatban élek!

Az a lényeg, hogy fogadd el magad olyannak amilyen vagy! És legyél magabiztos! Én is próbálkoztam sporttal, különböző fogyókúrákkal, de sikertelenül! Ilyen vagyok és kész! Aki szeret az szeressen így, aki meg nem szeret nem érdekel!

2009. júl. 8. 15:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem aranyos, ha egy lány kicsit husisabb, van mit fogni rajta. Ne aggódj emiatt, mozogj sokat és táplálkozz egészségesen. Csoki, chips, cukor, kóla tilos. Zöldség, gyümölcs és amiket anyukád főz :) kenyeret se kell erőltetni. Ha éhes vagy egyél meg egy narancsot, almát vagy 1-2 joghurtot. Esetleg ha szendvicset akarsz mindenképpen akkor tegyél bele sok salátát, uborkát, paradicsomot, paprikát ilyeneket. Vajat ha nem muszáj ne, szalámit tehetsz egy keveset.

Diétázni ne kezdj el még ilyen fiatalon, ilyenkor a mozgás a leghatásosabb.

2009. júl. 8. 16:43
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Valami kép ??
2009. júl. 10. 23:00
 6/7 anonim válasza:
100%

Szerintem sem kell aggódnod, még változhat az alakod, fiatal vagy nagyon :-)

14 évesen még aggódtam a súlyom miatt én is, mai napig van rajtam felesleg, semmi nem segít, anyukámtól örököltem... Viszont szép szemeim vannak, szép arcom, bárkit megkaphatok :-)

Ha helyes az arcod ne aggódj ;) Hordj csini ruhákat, csinálj magadnak szép frizurákat, aki bánt azzal ne foglalkozz... A hozzáállás a lényeg, légy magabiztos, annak lát más, akinek te látod magad.. Hogy is várhatnád el mástól, h szépnek lásson, szeressen, ha te nem így állsz magadhoz? ;)

szia :)

2009. okt. 12. 14:26
 7/7 anonim ***** válasza:
22%
A fiúk szívesen kúrnák a dagikat, csak a haverjaik előtt égőnek tartják, hogy ducival vannak.
2010. márc. 9. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!