Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal pasiknak mi a véleményük az alacsony és széép lányokról?
Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 11:53
1/10 anonim válasza:
Ugyanaz mint a magas széép lányokról.
2/10 anonim válasza:
az, hogy "olyan kis aranyosak"
és a pasik köztudottan imádják az aranyos lányokat
ha meg szép, akkor nincs miről beszélnünk, a szép dolgokat mindenki szereti
19L
3/10 anonim válasza:
már megint a külsőségek :D
szerintem írok egy sablon szöveget és bemásolom mindenhova:
"a normális embereknél nem a külső számít"
különben meg nem vagyok fiatal, szóval a kérdés nem is nekem szólt. nem is tudom, minek pofázok bele :)
5/10 anonim válasza:
imádom őket alacsony,szép *.* (de ne legyen se kövér se túl vékony) (dundi lehet :D)
8/10 anonim válasza:
Én meg imádom a magas, szőke, kigyúrt bajuszos lányokat. XD
Bocsi de ezt nem lehetett kihagyni!
9/10 anonim válasza:
Ha szép, akkor nem számít, hogy magas, vagy alacsony:) De általában a magukat szépnek tartó lányok 90%-a bűnronda...:\
10/10 anonim válasza:
Nekem jobban bejönnek mint a magas lányok.
20/F 186cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!