Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hogy tudnék ezen változtatni?
19 éves srác vagyok.A Barátnőmmel sokat veszekedünk olyan dolgok miatt hogy "Kivetítem rá a problémáimat,kiforgatom a szavait,lelkifurdalást okozok neki"
mindezt azzal váltom ki hogy elmondom neki a problémáimat (nincs egyszerű életem sajnos) és magára vesz olyan dolgokat amiket nem kéne.Azt hiszi hogy mindenért őt hibáztatom..Pl : múltkor szóvá tettem neki hogy egy hétig nem láttuk egymást, és nagyon hiányzik (sajnos helyhez kötött vagyok és nem tudtam cselekedni) erre ő azt reagálta h miért kell egyből basztatnom hogy miatta nem tudunk találkozni.Miért kell lelkifurdalást okoznom neki hogy ő a hibás azért mert nem tudtunk találkozni.Egyszerűen nem érti meg hogy én nem hibáztatom csak elmondom neki hogy mi a bajom, mi bánt.Viszont, ha magamban tartom a dolgokat az nem jó. és ezt ő is mondta hogy mindig mondjam el.. szóval patthelyzet.
Bevallom, követtem el én is hibákat féltékenységből,mert nyomultak rá, de azt is úgy vette le hogy az ő hibája és hogy biztos szar barátnő,pedig nem így van...
Hogy tudnék ezen változtatni ? Mit tegyek hogy ne azt érezze hogy mindenért ő a hibás ? Én nem akarom őt bántani, de ezek szerint akaratlanul is megbántom.
Ez a lány valóban nem egyszerű eset.Minden tökéletes vele addig ameddig vigyorgok mint egy tejbetök, jókedvem van, de pl: ha elmegyek hozzá melóból és fáradt vagyok, látja rajtam. és akkor kérdezi mibajvan.. mondom fáradt vagyok nagyon.. erre : persze gondolom megint elbasztam valamit csak nem mondod el... stb.
Erre mit mondhatnék ??:D
háhá :DD ezjó,, de nem így érti.:D Azt hiszi hogy a fáradtság csak kifogás és más bajom van és ezzel leplezem.
nemtudom mikor jön rá ez.. ebben a hónapban igen sokat veszekedtem vele.de most 5 napos nyaralás alatt talán megjön az esze.Meg remélem én sem baszok el semmit :D kiengesztelen valamivel, talán megnyugszik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!