Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Hogy tudnék ezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogy tudnék ezen változtatni?

Figyelt kérdés

19 éves srác vagyok.A Barátnőmmel sokat veszekedünk olyan dolgok miatt hogy "Kivetítem rá a problémáimat,kiforgatom a szavait,lelkifurdalást okozok neki"

mindezt azzal váltom ki hogy elmondom neki a problémáimat (nincs egyszerű életem sajnos) és magára vesz olyan dolgokat amiket nem kéne.Azt hiszi hogy mindenért őt hibáztatom..Pl : múltkor szóvá tettem neki hogy egy hétig nem láttuk egymást, és nagyon hiányzik (sajnos helyhez kötött vagyok és nem tudtam cselekedni) erre ő azt reagálta h miért kell egyből basztatnom hogy miatta nem tudunk találkozni.Miért kell lelkifurdalást okoznom neki hogy ő a hibás azért mert nem tudtunk találkozni.Egyszerűen nem érti meg hogy én nem hibáztatom csak elmondom neki hogy mi a bajom, mi bánt.Viszont, ha magamban tartom a dolgokat az nem jó. és ezt ő is mondta hogy mindig mondjam el.. szóval patthelyzet.

Bevallom, követtem el én is hibákat féltékenységből,mert nyomultak rá, de azt is úgy vette le hogy az ő hibája és hogy biztos szar barátnő,pedig nem így van...

Hogy tudnék ezen változtatni ? Mit tegyek hogy ne azt érezze hogy mindenért ő a hibás ? Én nem akarom őt bántani, de ezek szerint akaratlanul is megbántom.

2012. júl. 2. 19:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
ugyanez a helyzet van itt is. főleg nyomulás terén.. pedig csak annyit mondtam hogy nem kell jópofizni nekik és nem lesznek pincsik..meg sokszor tényleg izél másokon is hogy miatta van. Sajnos én se tudom a megoldást :S
2012. júl. 2. 20:01
 2/16 anonim ***** válasza:
Most miért teszel rá még öt lapáttal??? Szerintem totál fölösleges még rágódni azon pl. hogy nem tudtok gyakran találkozni, az hogy ezen témázol még nem segít semmin, szóval igaza van a barátnődnek szerintem. 24F
2012. júl. 2. 20:02
 3/16 anonim ***** válasza:
nekem régen pont ilyen nőm volt bármit mondtam belekötött és azt mondta cseszegetem már ott tartottunk hogy ki sem mertem nyitni a szám nehogy megbántsam valamivel aztán vége is lett mert nem változott meg én meg kikészültem
2012. júl. 2. 20:03
 4/16 A kérdező kommentje:
24F nemcsak erről van szó. most pl Az volt hogy a baráti társaságunkal egy kocsmába beszéltük meg a részleteket a nyaralásról és én közben máson is gondolkodtam mert összevesztem egy haverommal.Ugye ezt észrevette h "Pofákat vágtam". Énmeg mondtam hogy most nem szeretnék beszélni róla mert nem ide való téma stb. erre megsértődött hogy ha nekem nincs jókedvem akkor neki se lesz, mert neki lelkifurdalása van, hogy miért nincs jókedvem..
2012. júl. 2. 20:07
 5/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk az se normális, hogy neki minden miatt lelkiismeretfurdalása van...én nekem már az eddig leírtak is sok, jól egymásra találhattatok 24F
2012. júl. 2. 20:10
 6/16 A kérdező kommentje:
Cigis nálam meg azvan hogy az is baj hogyha nem nyitom ki a szám,, mertha nem beszélek akkor bajom van ----> ha bajom van akkor NYILVÁN ő a hibás----> és ha ő a hibás akkor szar barátnő és én csesztetem.. és lelkifurdalást okozok neki.. tehát FOGGGGALMAM nincs mit csináljak... :)
2012. júl. 2. 20:11
 7/16 anonim ***** válasza:
A kérdésedre válaszolva én nem tudnék egy ilyen lányt szeretni, szóval szakítanék vele. 24F (valószínűleg össze sem jönnék ilyennel, mert ez már az elején azért látszik, hogy ki milyen. Most nemrég voltam egy randin egy lánnyal aki külsőre nagyon bejött, na a randi után kiábrándultam belőle úgyhogy részemről ennyi volt felé.)
2012. júl. 2. 20:16
 8/16 A kérdező kommentje:

Ez a lány valóban nem egyszerű eset.Minden tökéletes vele addig ameddig vigyorgok mint egy tejbetök, jókedvem van, de pl: ha elmegyek hozzá melóból és fáradt vagyok, látja rajtam. és akkor kérdezi mibajvan.. mondom fáradt vagyok nagyon.. erre : persze gondolom megint elbasztam valamit csak nem mondod el... stb.

Erre mit mondhatnék ??:D

2012. júl. 2. 20:19
 9/16 anonim ***** válasza:
Én komolyan megkérdezném tőle ezekkel a szavakkal: te tényleg ennyire hülye vagy vagy csak megjátszod magad? Már hogy a f..ba lenne a te hibád, hogy fáradt vagyok? :D Ha még ekkor sem változik akkor nála gáz van. 24F
2012. júl. 2. 20:22
 10/16 A kérdező kommentje:

háhá :DD ezjó,, de nem így érti.:D Azt hiszi hogy a fáradtság csak kifogás és más bajom van és ezzel leplezem.

nemtudom mikor jön rá ez.. ebben a hónapban igen sokat veszekedtem vele.de most 5 napos nyaralás alatt talán megjön az esze.Meg remélem én sem baszok el semmit :D kiengesztelen valamivel, talán megnyugszik:)

2012. júl. 2. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!