Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen balfék? Hogyan tudnék ezen változtatni?
Van egy lány a suliban és tetszik nekem..szerintem én is tetszettem neki de már nem hiszem hogy így van most is..bár a haverjaim azok szokták néha monadni hogy tetszem neki meghogy mért nem jövök össze vele...csak én olyan balf** vagyok hogy meg se merem szólítani..hogyan tudnék ezen változtatni??
11/f
Szerintem az osztálytársaid b@lfaszok!
Te meg maradj normális!
Szia! :) Szerintem hiába adunk tanácsokat, amíg te magad nem fogod úgy érezni a dolgot hogy jó lenne odamenni úgysem fogsz. :) Saját magamból indulok. Nekem mindig mondták anyáék hogy adjak már egy puszit a srácnak. Na most ez nekem nagyon sokszor eszembe jutott amikor éppen olyan helyzet állt fönn hogy simán megtehettem volna. De mivel folyton az járt a fejemben hogy megtegyem-e vagy nem, ezért sosem sikerült. Viszont egyszer mikor egyáltalán nem gondoltam rá hogy mi lenne ha, hanem csak gondolkodás nélkül cselekedtem, megtörtént és nem lett tőle semmi bajom. Szinte természetesnek vettem.
Szóval ezzel csak az akarom mondani, hogy ha igenis előre elhatározod hogy te most odamész és beszélsz vele akkor nem fog jól elsűlni a dolog. Ne aggódj úgyis tudni fogod nagyon jól hogy mikor kéne megszólítanod, vagy éppen rámosolyognod. Ugyis bele fogsz jönni a dologba csak még zöldfülű vagy :) De hamarosan egy hatalmas nőcsábász lesz belőled. Kifogod nőni a félénk énedet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!