Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de lehet szakítanom kellene vele, hogy találhasson magának egy olyan lányt, akivel jobban összeillik?
2 hónapja ismerjük egymást, 1 hónapja vagyunk egy pár. Eddig nagyon jól mentek a beszélgetések, nem igazán volt csend, még ha 3 napon keresztül egyfolytában együtt voltunk, akkor sem.
Bár a beszélgetések főként sztorizgatásból álltak, de én már kezdek kifogyni a vicces/érdekes történetekből. Tiniként sokat buliztam, de a fősuli alatt ez eléggé megcsappant, elég depis voltam, senkihez/semmihez nem volt kedvem, inkább ültem itthon. Hobbin nem igazán van, olvasni, filmezni szeretek, ennyi. Nem igazán történnek velem dolgok. A barátaimmal csak keveset tudok találkozni, beszélgetni, jó, ha két hetente csinálunk valamit, akkor is csak iszogatunk "öregesen". Nem megyünk sehova. Semmi inger nem ér.
A barátom nagy fesztiválarc, nagyon sok dolog történt/történik vele, rengeteg barátja van, mindig csinálnak valamit. Most megyek vele én is, és élvezem, mert én is "fesztiválarc" lennék, de az élet nem olyan barátokat adott mellém, akik jöttek volna velem akár koncertekre, akár fesztiválokra. De ezek a közös dolgok nem olyan élmények, amiket lehet mesélni a másiknak, tekintve, hogy mindketten ott voltunk és mindketten átéltük.
Én a barátaimról és néha 1-1 problémámról is beszélek neki, ő annyira nem.
Azt mondta szeret engem és látom is rajta, én is szeretem, de ez a dolog nagyon frusztrál! Lehet az lenne a "helyes", ha elengedném őt és találhatna magának egy nagydumás, vagány "sokat tapasztalt" csajt?
Mindketten 23 évesek vagyunk.
Ez egy hülyeség, jól hangzik, de ettöl még hülyeség, válts egyetemet, ahová te jársz ott helytelen az oktatás.
Ez a brazil szappanoperák szintje, feláldozom magam azért hogy ő boldog legyen, szóval vagy gondold újra - mostmár ésszel - ezt az egészet vagy ha erre nem vagy képes elemeztesd ki magad.
Két hónap után feláldozom magam hogy ő boldog legyen, nagyon szeretem, stb, stb, .. menj már..! Elégedetlen vagy a kapcsolattal, de ezt még magadnak sem ismered el, mert nem tudod helyesen kezelni. Csakis okokat keresel és jelenleg ez tűnik számodra a leginkább elfogadhatónak.
Nézd külső szemlélőként magad, akkor talán meglátod.
red4me:
Talán az is egy ok, hogy kevésnek érzem magam és nem akarom, hogy egy olyan ember szemében, mint amilyen ő, is kevés legyek és nem akarom, hogy unalmasnak tartson, mert még rosszabbul érezném magam a bőrömben.
Egyébként kevesebbért is áldoztam már én fel magam, mint egy két hónapos kapcsolat miatt. Hát igen, megfelelési kényszerem is van. Mindegy, köszönöm a véleményed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!