Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy, hogy alkalmatlan vagyok párkapcsolatra?
Miért lenne gyilkoló önmagaddal foglalkozni? Inkább magaddal, minthogy szerezz egy olyan r.bit aki a pénzért van veled.
A párkapcsolat nem nekem való, és nincs is olyan nő aki hozzám való lenne, most akkor akasszam fel magam?
A szexet könnyen meg tudod oldani, nekem pl most pont alacsony a libidóm, de ha magas lesz, keresek valami alkalmi partnert vagy egy k.rvát.
Te meg minek nézed le magad? Egy nő semmivel sem különb mint te, igazi szánalmas ember vagy ha saját magad lenézed, és akkor csodálkozol ha senkinek nem kellesz. Az az első lépés, hogy legyen önbizalmad. én ezt megléptem, van önbizalmam, de rájöttem hogy olyan nő nincs aki hozzám való lenne, illetve most nem is különösebben vágyom egyre sem. Elegem lett belőlük, így ha valaki tegyük fel jó pofizna is velem, inkább elhajtom a csába mert nincs kedvem hozzájuk.
Most lehet mondani h nagyképű meg önző egoista vagyok, de nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!