Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem úgy, hogy alkalmat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem úgy, hogy alkalmatlan vagyok párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
24 éves férfi múltam, szinte semmilyen tapasztalatom nincs a nőkkel, nem volt se szex, se csók. Emiatt a tény miatt úgy érzem, hogy kár belekezdenem az ismerkedésbe, mert csak felesleges erőfeszítés lenne részemről.
2012. júl. 2. 14:49
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Nincs is sok női ismerősöm, nem hiába. Egyszerűen képtelen vagyok kellő érdeklődést mutatni az irányukba, és nem csak szexuális értelemben, pedig nagyon örülnék már, ha megtörne a jég.
2012. júl. 2. 15:18
 12/26 anonim ***** válasza:

Miért lenne gyilkoló önmagaddal foglalkozni? Inkább magaddal, minthogy szerezz egy olyan r.bit aki a pénzért van veled.

A párkapcsolat nem nekem való, és nincs is olyan nő aki hozzám való lenne, most akkor akasszam fel magam?

A szexet könnyen meg tudod oldani, nekem pl most pont alacsony a libidóm, de ha magas lesz, keresek valami alkalmi partnert vagy egy k.rvát.

Te meg minek nézed le magad? Egy nő semmivel sem különb mint te, igazi szánalmas ember vagy ha saját magad lenézed, és akkor csodálkozol ha senkinek nem kellesz. Az az első lépés, hogy legyen önbizalmad. én ezt megléptem, van önbizalmam, de rájöttem hogy olyan nő nincs aki hozzám való lenne, illetve most nem is különösebben vágyom egyre sem. Elegem lett belőlük, így ha valaki tegyük fel jó pofizna is velem, inkább elhajtom a csába mert nincs kedvem hozzájuk.

Most lehet mondani h nagyképű meg önző egoista vagyok, de nem érdekel.

2012. júl. 2. 15:21
 13/26 A kérdező kommentje:
Alkalmi partnert találni szüzen? Pff, képtelenség...
2012. júl. 2. 15:25
 14/26 A kérdező kommentje:
Legalábbis nekem így kellene, mert egyelőre beértem az önkielégítéssel.
2012. júl. 2. 15:26
 15/26 anonim ***** válasza:
kinézet, autó, némi pénz, van kérdés? Persze a pénzt nem kell rákölteni, csak felvágni meg esetleg egy italra vagy valamire meghívod.
2012. júl. 2. 15:27
 16/26 anonim ***** válasza:
amúgy meg rád van írva h szűz vagy?
2012. júl. 2. 15:27
 17/26 A kérdező kommentje:
A kinézetemről annyit, hogy a haverjaim szerint jól nézek ki, pedig a tipikus férfiideálnál vékonyabb vagyok. Jogsim nincs, autóm se, de az itthoni anyagi helyzetre nem lehet panaszom.
2012. júl. 2. 15:30
 18/26 A kérdező kommentje:
Ha nincs is rámírva, hogy szűz vagyok, de már a csóknál is elhasalnék, mert azt se műveltem sose. :D
2012. júl. 2. 15:32
 19/26 anonim ***** válasza:
Ugyanmár! Szerintem most egy picit hanyagolnod kéne ezt a párkapcsolat témát és magaddal kéne foglalkoznod. Csak szimplán élni egy kicsit: sport, hobbi, ilyesmi. A bizalmatlanságot csökkenteni.
2012. júl. 2. 15:44
 20/26 A kérdező kommentje:
Élek én, sportolok, haverokkal időnként eljárkálok ide meg oda, de egy nő rettenetesen hiányzik az életemből.
2012. júl. 2. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!