Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/fiúk! Nektek tetszenek a tetkós lányok?
Egy orvos ne legyen agyontetoválva.
Amúgy akkor tetszik, ha egységes az egész, és nem csak random felvarrva egy csomó.
24 vagyok, nem éppen koravén, de két tanácsot egész komolyan fogadj meg:
1) Ha csináltatsz is tetkót, dekoltázsra, mellre nagyot soha ne. Nagyon visszataszító tud lenni férfi szemmel, amikor melleken böhöm nagy rózsa vagy felirat fut végig, vannak részek ahol igenis igényeljük a szép, sima bőrfelületet. Bi vagy, olvastam, de szerintem ez nőknél is meglévő ízlés.
2) Tudom hogy kötözködő fašzkalapnak fogok hangzani emiatt, de a jó szándék jegyében még vállalom is - minden korosztályban, de 20 alatt főleg elmondható, hogy elsősorban inkább a személyiséged próbáld érdekesebbé tenni, mert felszínes és/vagy divat követő embereken kívül pusztán a tetoválás senkinek a szemében sem fog különlegesebbé tenni.
Ha te sok tetoválással érzed jól magad, rajta, semmi erkölcsi vagy más mondvacsinált ellenérvet nem szoktam jogosnak tartani, nekem is tetszenek - de ha már valaki a testét érdekesebbé teszi, az párosuljon érdekes személyiséghez.
Bár ha a dekoltázst békén hagyod, már azzal is megelégszem. :-)
Az orvosnak is lehet élete, a lényeg, hogy ha kell, tudjon professzionálisan kinézni. Gondolom nem félmeztelenül fogsz vizitett tartani. Akkor meg kit érdekel mi van rajtad...sőt, van eggyel több olyan orvos aki járatos a modymodificationban. Ami jó, hiszen ha bármi gáz van, már van gyakorlatod, nem vagy előítéletes.
Sok sikert a tanuláshoz, nem kevés meló mire ténylegesen elkezdhetsz dolgozni.
Bejön amennyiben igényes kivitelű és tartalmilag is oké, akkor bejön. Pocsék tetkóból viszont egy is elég, hogy elvegye a kedvem az illető ízlésvilágától.
A mell tetoválásról megg ennyit:
Hát mit mondjak... nem küldeném haza ha átjönne hozzám. :D
23/l
Az olyan lányokon akik láthatóan intelligensek, műveltek kifejezetten jó, ha van valami amivel eltérnek a szürke, munkájuknak élő egerektől. Én ilyenkor arra következtetek, h az adott személy nem azért lett orvos, mert a tanulás, munka jelenti neki az örömöt, egyszerűen csak ilyen személyiség.
Ha azonban nem egy kifejezetten ilyen típusú lányról van szó, nekem nem tetszenek a tetoválások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!