Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért pont vele álmodom?

Figyelt kérdés
van egy fiu az osztályban,joban is vagyunk csak mindig minden álmomban bnne van és nem tudom hogy miért?pedig nem is tetszik!meg amugy is van barátom ugy hogy nemértem!!!irjatok! :)
2009. júl. 9. 01:06
 1/9 anonim ***** válasza:
ez bűzlik mint egy konzerves hal. ez csak álom nem feltétlenül jelent valamit. de valszeg kedveled vagy ilyesmi és gondolsz rá néha ki tudja.
2009. júl. 9. 01:13
 2/9 A kérdező kommentje:
köszi:) de akkor is olyan érdekes
2009. júl. 9. 01:17
 3/9 anonim ***** válasza:
van álmoskönyv a neten valami jelszóval meg lehet nézni beírod a googleba, h álmoskönyv és az álomhoz rendelsz vmi szót és kikeresed. első voltam megint.
2009. júl. 9. 01:19
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
"éhes disznó makkal álmodik" :)
2009. júl. 9. 01:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Van olyan is, hogy rémálom :D azt nem szeretjük, ez úgyan úgy semmit sem jelent mint az, hogy te X csillagjegyben születtél én meg Yban :)
2009. júl. 9. 03:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Az álmoskönyv: almodom.mlap.hu

Biztos, hogy nem vonzódsz hozzá? :-)

Én 14 fiú vagyok, és a mostani barátnőmmel úgy jöttem össze, hogy valmiért hetekig mindig (Tényleg mindig) vele álmodtam, aztán ezt egyszer megemlítettem neki, mire ő elvörösödött mint a főtt rák. Azután megtudtam a berátnőjétől, hogy tetszem neki... Aztán én is egyre többet voltam vele, és a végén belezúgtam :-D

2009. júl. 9. 09:14
 7/9 anonim válasza:

Lehet, hogy ez most sokak számára hülyén fog hangzani, de leírom:)

Szóval...álmunkban gyakran a tudatalattink jön a felszínre...vágyaink vagy félelmeink jelennek meg...

Ha igazán szereted a barátodat, és teljesen biztos vagy abban, hogy a srác nem tetszik, akkor lehet hogy csak közös hullámhosszon vagytok és megeshet, hogy ez egy hosszú barátság kezdetére utal...legalább is lehet, hogy te ezt szeretnéd...gondolkozz el rajta;)

2009. júl. 9. 21:59
 8/9 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. júl. 9. 22:06
 9/9 anonim válasza:

Nos,azok a lányok akikről álmodtam(nem muszáj,hogy szexuális legyen).Utólag,mind kiderült,hogy vonzódtak hozzám.Amit ésszel nem lehet felfogni a tudatalatti segít benne,csak oda kell figyelni!:)

Remélem ő a nagy Ő!:)

2009. júl. 12. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!