Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan, milyen fiúvá változzak külsőre, belsőre, hogy legyen esélyem végre nálatok és legalább egy lány igazán belém tudjon szeretni?
Jó, akkor félig domináns vagy. Most már mehetsz aludni. :P Különben a gonoszság főleg nem azonos a dominanciával, én kifejezetten kedves dominánsokat is ismerek.
Az meg, hogy manipulálsz, jelentheti, hogy mégis(?) domináns lennél, csak most elhitetted magaddal, hogy a pasidnak kell annak lenni, magadba fojtottad, és így jön elő? :D
A mondataid ütik egymást:D:D
Most vagy hazudtál, vagy pontatlanul fejezted ki magad:D:D
Én??:D
Vagy ő?
Izé, egyébként aki domináns, az eleve nem manipulál, hanem "ez van, így jártatok" és el kell fogadni a környezetnek. Vagy kompromisszumot köt.
És még el is fenekelnek? :D
Jah, értem!:D
Akkor a hitelességed se olyan tiszta aminek kéne,h legyen:D
Az enyém? Ellenkezőleg.:D Arra céloztam, hogy nem tévesztem meg magam és a környezetemet, hanem a tiszta megismerésre törekszem.
Most új infókat mondott el magáról, ez árnyalta a képet.:D Épp a megismerés folyamata zajlik.:D
Szóval az előbb azt gondoltam nem domináns, most már megvan az esélye, hogy "elfojtott domináns".
(Bár az az elfenekelés erősen gyanús!)
A hitelességről szóló mondatot a
"Erőszakos, öntörvényű és irányíthatatlan vagyok"-nak szólt.
Na, szóval! :D
Az anyukám is domináns és nálunk a házban csak az lehet, amit ő mond! Én vagyok az egyedüli, aki szembeszáll vele és sűrűn elfajulnak a dolgok az üvöltözésig. :D Apum pl. teljesen alárendelt! Én meg úgy látszik, hogy olyan lettem, mint anyum. Viszont anyu se mindig a hangemeléssel éri el, amit akar, hanem szépen, lassan rászed arra, hogy neki van igaza. Én is ezt csinálom. Türelmesen meggyőzöm az embereket arról, hogy az a jó, amit én szeretnék. :D Így sokkal több az esély arra, hogy úgy legyenek bizonyos dolgok, ahogyan én szeretném, mintha azt mondanám, hogy így lesz és kész! Ha szépen lavírozol, akkor jobban jársz! A gonoszságot pedig arra írtam, hogy ez nem épp elfogadott, hogy manipulálom az embereket. Úgy értem, hogy ezt a társadalom általában elítéli. Viszont kedves ember vagyok én is, túlnyomórészt szeretnek az emberek és meg is bíznak bennem. Sok mindenki fordul hozzám a problémáival és ez jól esik! Akik nem kedvelnek, azok általában azért nem, mert háttérbe szorultnak érzik magukat mellettem. Komplexusok, mert nagyszájú és szókimondó vagyok, illetve jó poénjaim vannak és sűrűn kerülök, legtöbbször akaratlanul a középpontba. :) A barátommal pedig általában kompromisszumokat kötünk, csak, ha azt mondja, hogy ma nem vehetek fel bugyit és én mégis felveszek, akkor ennek következményei vannak és pont ez az izgató az egészben. :)
Na, akkor politikus még lehetsz, de a barátoddal kapcsolatban nem vagy domináns. Anyukád talán az, de te nem vitted tovább a jó példát. ;D
Nyugi, viccelek, felőlem olyan vagy, amilyen akarsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!