Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan, milyen fiúvá változzak külsőre,
belsőre, hogy legyen esélyem végre nálatok és legalább
egy lány igazán belém tudjon szeretni?
Szóval, csak ilyesmire értettem. De sejtem mire célzol, hogy akkor nincs mit átadni.
Nos, én nem a dominanciában látom a lényeget, inkább az önérzetben. Az változó, hogy ki a dominánsabb.
Sok irányító nő van, és sok irányító férfi.
Az önérzet azonban fontosabb!
Azt kell valahogy megőrizni, hogy vonzóak maradhassunk a másik nemnek, tehát, én külön kezelem a két fogalmat. :)
2012. júl. 1. 00:28
Ó, dehogynem fontos a dominancia! Én domináns nő vagyok, mert a munkám ezt megköveteli, meg így is neveltek, hogy harcoljak az igazamért és vegyem el azt, ami jár nekem! Jártam egy fiúval, aki teljesen tunya volt, én irányítottam, aztán meg a fejemhez vágta, hogy ilyen, meg olyan vagyok, pedig mindig megkérdeztem tőle, hogy neked ez igy jó? Biztos, hogy ezt akarod? Alárendelte magát nekem és ez nem tetszett! Ezért van most egy domináns pasim, aki erősebb, mint én, de nagyon jól megvagyunk, sőt. Életemben nem éreztem ilyen jól magam még senkivel sem. 21/N.
2012. júl. 1. 00:38
Utolsó: te nem vagy igazi domináns nő. :) Én sok domináns nőt ismerek, de azok, hm.. hogy is írjam, sosem vágynának maguknál dominánsabbra (sőt, abból volt a probléma).
Te vagy az amolyan "névleg domináns", valószínűleg csak úgy neveltek, vagy valamit keversz valamivel. :)
2012. júl. 1. 00:40
"Én domináns nő vagyok, mert a munkám ezt megköveteli, meg így is neveltek"
Hoppá. A domináns nem azért olyan, mert a munkája megköveteli. Főleg nem, mert mások ezt várták tőle. :) Hanem, mert másképp képtelen lenne jól érezni magát. Ennyi. :)
2012. júl. 1. 00:41
00:28
Az önérzet ne legyen nagyobb az eszélyénél:)
2012. júl. 1. 00:42
Aki domináns nő az nem a társadalmi normák megfelelési kényszerével él, hanem szabad örömét leli benne,h ő dömináns, egyet értek az előző személlyel aki azt mondta,h nem vagy igazi domina nő.
2012. júl. 1. 00:45
Akarom mondani domináns, nő:)
2012. júl. 1. 00:46
Azért a dominával ne keverjük, mert nem teljesen ugyanaz.:D Bár utóbbi még lehet (bocs):D
2012. júl. 1. 00:52
jesszus, elírtam, nah..:D:D Vakon gépelek.
2012. júl. 1. 00:52
Nem ismertek engem. :) Erőszakos, öntörvényű és irányíthatatlan vagyok! A saját fejem szerint csinálok mindent és mindent megteszek a céljaim elérése érdekében. Manipulálok mindenkit, főleg a szüleimet, hogy úgy legyen, ahogy én akarom. De a barátaimat is! Csak ezt ritkán veszik észre. :) Gonosz vagyok, tudom, de ez van. A pasimmal is harcba szállok néha és szemtelenkedek vele, no olyankor szépen elfenekel és egy ideig nem pattogok. :D Viszont a döntéseket közösen hozzuk, tudunk kompromisszumot kötni. Ez mondjuk más, mint az alárendeltség. :)
2012. júl. 1. 00:55
Kapcsolódó kérdések: