Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Hogyan, milyen fiúvá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Hogyan, milyen fiúvá változzak külsőre, belsőre, hogy legyen esélyem végre nálatok és legalább egy lány igazán belém tudjon szeretni?

Figyelt kérdés
Szeretném, ha végre szerelmes lenne belém egy lány, ahogy én tudom szeretni a lányokat, azt akarom, hogy ők is úgy rajongjanak értem! Mi a baj velem, miért nem tudnak szeretni a lányok?

2012. jún. 30. 23:35
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
Hát ha csóró csajt választasz akinek nincs kocsija, még az is beválhat. :D De akkor látom, neked sincs több esélyed előbb autót szerezni. :/
2012. jún. 30. 23:45
 12/43 A kérdező kommentje:

ma 23:42

Vékonyság az megoldva, még túlzottan is vékony vagyok szerintem. Azt ehetek, amit akarok, hízni nem tudok, fogyni annál könnyebben. De kondira meg tömegnövelőkre sincs pénzem, szóval az izmosítás is várat magára, a pofámra meg lehet ráférne egy műtét, mert elég nagy orrom van, egy magasító műtét sem ártana már akkor, mert alacsony vagyok nagyon.

2012. jún. 30. 23:45
 13/43 anonim ***** válasza:

Hozd ki a külsődből amit így tudsz! Nem feltétlenül veszett ügy. Itt a múltkor panaszkodtak, hogy a csajoknak a cingár pasik jönnek be újabban. De nagyon változó, manapság sosem tudhatod.

Az enyhe izomzat nem ártana, de ettől független lehet esélyed. Bár nem tudom, milyen az összhatás.

2012. jún. 30. 23:48
 14/43 A kérdező kommentje:

ma 23:48

Hát, nem véletlen kérdezem, hogy milyen fiú jön be a lányoknak, milyenné kéne válnom, mert már tényleg nem értem mi is jó nekik. Sajnos gyakran érzem azt, hogy minden jó nekik, csak ne én legyek, bár lehet csak bemesélem magamnak, de elég rossz érzés.

2012. jún. 30. 23:50
 15/43 anonim ***** válasza:

Ahogy a fiúk, úgy a lányok is különböznek személyiségre-ízlésre. Itt sokszor kapnak össze lányok ízlésbeli kérdéseken. Ami az egyiknek férfias, az a másiknak ronda, ami az egyiknek vonzó, az a másiknak nyálas, vagy b.zis, stb.

Személyiségre is, ahogy észreveszem, egyikük kőkemény férfit szeretne, aki apukája korú kb. és felnézhet rá, a másik érzékenyt, a harmadik meg laza társat, vagy akit irányíthat.

És ezen rendszerint összekapnak.

Mint ahogyan a fiúknak is változóan jönnek be a telt, közepes, vékony, magas, alacsony, szőke, barna, határozott, szende, stb. lányok.

Egységes szabály nem hozható erre.

Csak annyi a lányok előnye, hogy ők könnyebben jutnak partnerhez. Jobban "válogathatnak".

Ezért látja sok fiú azt, hogy éppen ő nem megfelelő senkinek.

2012. jún. 30. 23:56
 16/43 anonim ***** válasza:
Azt mondd, amit hallani szeretnének, ha a szavakkal meggyőzöd, a tetteiddel már csak kamatoztathatod a sikereidet felé, de ne légy akaratos, erőszakos..,hagyd,h a nő tempója szerint alakuljanak a dolgok, ha kedvelni fog, úgyis átadja az irányítást neked:)
2012. júl. 1. 00:00
 17/43 anonim ***** válasza:
Légy TE! TE ÖNMAGAD! Állj ki magadért, legyél jól informált mindenféle témakörben, légy kedves, de azért ne túl tunya! És légy őszinte! Nálam kb. ennyi lenne. 20/N.
2012. júl. 1. 00:01
 18/43 anonim ***** válasza:

ma 00:00:

Jókat írsz, de ne téveszd meg. Nem minden nő adja át az irányítást. Bőven elég lesz, ha eléri a közös irányítást. :D

Nem egy kapcsolatot láttam azon tönkremenni, hogy mindkét fél túl domináns volt.

Bár szerintem a kérdezőt ez a veszély jó értelemben(!) nem fenyegeti, nem hiszem, hogy az az "erőszakos" típus lenne..

2012. júl. 1. 00:09
 19/43 anonim ***** válasza:

00:09

Igazad van, nem minden nő adja át az irányítást, de ha a férfi már a kapcsolatnál alárendelt szerepet játszik,hogy a nő kedvébe járjon mindig, akkor nem is kell átadnia.:D

2012. júl. 1. 00:23
 20/43 anonim ***** válasza:

Nem egészen értelek, de mindegy is. Egyébként nem alárendelt szerepről van szó. Viszont olyat is tudok, ahol a nő a dominánsabb, és remekül működik évek óta a kapcsolat. Míg előzőleg rendszeresen szakítás lett a vége, mikor a csaj szintén erősen domináns pasikkal jött össze.

Ez változó, de itt nem is dominanciaharcról van szó, mert akkor már régen rossz.

És ha mindkettő erősködik, amelyik hamarabb megunja, egyszerűen lelép.:)

2012. júl. 1. 00:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!