Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem vagy sem?

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni, mert egyszerűen úgy érzem, fogalma sincs, mi az a szerelem.

Három hónapja vagyunk együtt. Nincs olyan tíz perc, ami úg ytelne el, hogy nem gondolnék rá. Reggel ő az első gondolatom, este ő az utolsó. Szeretek hozzábújni, vele lenni, bele vagyok betegedve, ha egy nap nem tudunk találkozni. Nem tudok másra gondolni, csak rá, és jön hogy elsírjam magam olyankor, ha nem találkozunk, picit ingerülteb is vagyok, mint máskor. Boldogabb leszek, ha felhív, vagy ír egy smst. DE. Ezek ellenére többször felmerül bennem a kérdés, hogy tényleg szeretem? Nem szállok el két méterre a földtől, ha megcsókol, nem érzem úgy, hogy a hasamba bármi is repkedne.... nem érzem azt a felemelő érzést, amiről egyesek beszélnek. Illetve egyszer éreztem valami ilyesmit, mikor egy hét távollét után újra találkoztunk (el voltam utazva).

Ha kételkedek benne, hogy szeretem, akkor nem szeretem? Vagy mégis? Az az érzés, amiről mások beszélnek, az csak fellángolásnál van, és lehet ennél nem?

Volt még egy egy hetes kapcsolatom. Ott éreztem. Bár a srác nagyon rosszul bánt velem, és nem is ismertem a személyiségét, csak jól tudott csókolni.

2012. jún. 30. 18:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem szereted, a személyiségét, Őt. És szerintem nem baj, hogyha nem érzed azt amiről "egyesek beszélnek".
2012. jún. 30. 18:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Elgondolkoztam, hogy talán az a nagy érzés csak a fellángolásoknál van. Aztán meg a fellángolásból néha szerelem lesz, mert a másik személyisége is megfelelő.
2012. jún. 30. 19:11
 3/6 anonim ***** válasza:
bakker:D mintha én irtam volna ki ezt a kérdést. most nagyon meglepett mert én is pontosan igy érzek,és eppen 3hónapja vagyunk együtt:) Szerintem szereted,csak meglehet h még nem szoktad meg.
2012. jún. 30. 19:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor nem egyedül vagyok így. De lehetséges ez, hogy még nem szoktam meg? Ezt hogy értetted?
2012. jún. 30. 19:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Velem is ez van,azzal a különbséggel hogy 2 hónapja vagyunk együtt.De ilyet akkor se éreztem,hiányzik nagyon ha nincs velem,vágyom rá és a közelségére és tudom hogy ezt nem jó elkiabálni és ne is nézz hülyének,de ez valami olyasfajta szeretet-szerelem ami tudom hogy egy ideig nem fog elmúlni,érzem attól függetlenül hogy nincsenek lepkék a gyomromban.De szerintem az is fontos,hogy mindezektől eltekintve azért így senki iránt ne tudj érezni míg vele vagy.
2012. júl. 2. 21:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Ne azt keres amiről mások beszélnek és egyébként két egyforma szerelem nincs.

Én az első kapcsolatomban éreztem amit leírtál, aztán a mostani kezdetén nem ez volt. Sokkal nyugodtabb, higadtabb és érettebb érzés és kapcsolat ez. Az elején én is így éreztem ahogy te, de már 3 éve vagyunk együtt, és rájöttem hogy valóban és igazán szeretem őt :)

2012. júl. 2. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!