Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettem vagy szeretem a baratnomet. Melyik?
1eve rajongasig beleszerettem egy lanyba. Nekem o volt a mennyorszag almaim noje. Kicsit messze volt de nem erdekelt. Annyi meg annyi jo elmeny, eletem egy boldog resze...talan a legboldogabb. Aztan ment a kapcsolatunk felfele, egeszen majusig (ja a baratnom lett) addig minde boldogsag. Aztan most elromlott. Kevesebb nemi dolog, o flegmabb, atvert is legalabb ketszer (kis hazugsag, de titok es kesz). Nekem hianyzik a regi baratno. Hamarosan nagy lepesre szanja el magat: az apjahoz kultozik h kozelebb legyek. :s En meg meginogtam nem tudom mit tegyek es hogy hogy lehetne minden a regi. Mar aludni se tudok joideje ez miatt...segitsetek legyszi
21f
ez így működik alapból a nőknél.
egy évig minden oké,utána minden nőből egy ilyen flegma,trágár,kevesebbet kefélő lesz.
nagyon ritka amelyik nem lesz ilyen,én eddigi életemben 1 olyan csajt ismertem akiből nem lett ez,pedig volt több hosszabb kapcsolatom és csomó csajom.
Most erre mit mondjak? Majd alakul. Mindenkinek vannak titkai, ezt tanuld meg, ha nem komoly dolog, és nincs köze kettőtökhöz akkor ne foglalkozz vele.
Nyilván nem költözne az apjához ha nem gondolná komolyan a dolgokat.
A kevesebb nemi dologról meg annyit hogy ilyen dög melegben nekem sincs kedvem semmihez, pedig kifejezetten szexfüggő vagyok.
Egyébként meg nem lehet hogy nem változott, csak megszoktad és elmúlt "az újdonság varázsa"?
De. lehet. csak korabban mindent megtettunk egymasert, es toleraltunk. ma mar nem ez. ma inkamb hogy hiszti es beszolas.
Rettegek hogy elvesztem eletem elso igazi szerelmet mert egy masik lannya valtozik :(
Ebben nem tudok segíteni, anno én is átmentem ezen. Talán beszéljétek meg, bár a f*sztudja. Sosem értettem ezt.
Ezért vagyok mára a szexkapcsolatok megrögzött híve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!