Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik srácot választanátok? (lent)
Szóval.2 srác van,de nem tudok közöttük dönteni.Bemutatnám őket,egy kicsit...
Az egyikkel jelenleg kavaró viszonyban vagyok,de ritkán találkozunk.A ritka találkozások miatt hétfőn kerek perec ki mondta,hogy nem tud velem így együtt lenni,ha keveset találkozunk,azt is mondta,hogy végzett velem.Este írt,hogy ő még szeret,és szeretni is fog,csak találkozzunk.Ekkor nagyjából kibékültünk.Azóta 2x beszéltünk facebookon.
A másik sráccal körülbelül 1,5 hónapja ismerkedtem meg.Facebookon kezdtünk el beszélgetni,és majdnem minden nap beszélünk már,nagyon megkedveltük egymást.Ő ha szomorú vagyok,felvidít.Már beszéltük,hogy találkozni kéne.
Na de az első személy,amikor elkezdtük ezt a kavarási viszonyt tisztán,érthetően meg mondta,hogy nem akar róla tudni,hogy mással is beszélek hasonlóan,mint vele.Ti melyik srácot választanátok?Nem tudok dönteni.
Bocsi,hogy hosszúra sikerült.Kérlek titeket hogy az oltó válaszokat mellőzétek.
15/L
Nem feltétlen kell választanod!
Nem hallottál még a szendvicsről?
szia :) végól kit választottál? amúgy én a másodikat választottam volna .
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!