Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik srácot választanátok ti?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik srácot választanátok ti?

Figyelt kérdés

A saját érzésetekre,véleményetekre vagyok kíváncsi!

1: Helyes is,és elég kedves is,csak elég sokban különbözünk.(zenei stílus,kicsit talán érdeklődési kör is) Eléggé oda van értem,és úgy tűnik,kis túlzással szerelmes is,de ezt nem jelenteném ki így. Az a gond vele,hogy bár nem nagyon ismerjük egymást még,eddig csak az udvarolgatás volt a fő "beszédtéma" meg a "gyönyörű vagy" és hasonlók,de semmi más konkrétumról nem beszélgettünk el olyan mélyen,mondhatni,semmi nem köti le annyira,hogy elmélyüljön a beszélgetés,csak a megemlítés szintjén ment a hobbi-zene-érdeklődési kör téma is. Szerintetek ez változna,ha összejönnénk? Megmondom őszintén,elég romantikus lélek vagyok,de kicsit unalmas lenne,ha nem lehet másról beszélni,csak arról,hogy "mennyire szeretjük egymást" meg hogy én "kérdezzek/mondjak" valamit... Mint kiderült,volt pár komolyabb barátnője,de eddig nem volt valami sikeres a kapcsolatokban,többször meg is csalták...

2: Ő nem az ideálom,de ettől függetlenül eléggé kedves. Ő is eléggé szeretné,ha járnánk,de ezt ennyire "intenzíven" nem hangsúlyozza,viszont elég sok dologról el tudunk beszélgetni,és jó a humora is. Kicsit idősebb,mint a másik,aki velem egyidős. A beszélgetés alatt szóba jött az is,hogy néha-néha dohányzik,meg szokott inni is,utóbbi mondjuk nem zavar annyira,de azért említésre méltó szerintem. Meg persze ő azért többet megy el bulizni. Mást nem tudok róluk mondani,ami fontos is lenne. Nos?

2012. máj. 8. 21:25
 1/4 anonim ***** válasza:
a helyesebbet!!!
2012. máj. 8. 21:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Fiú vagyok, de szerintem mindegyik kevés egy kapcsolathoz. Nincs igazam?
2012. máj. 8. 21:33
 3/4 anonim ***** válasza:

jézusom... te leírtad az én helyzetemet... de komolyan. Én az 1. tipussal találkozgattam, de beszélgetni nem nagyon tudzunk miről, ez ment végig, hogy ilyen szép vagyok, meg nagyon tetszek neki... A 2. viszont külsőre nem igazán jön be, úgyhogy ő maradjon csak a barát szférában... jah, és most az 1.-t nem tudom lerázni... De már bekerült a képbe egy 3. fiú is, mostmár nem érdekel az első kettő... sok sikert a választáshoz.

tipp: 1.: rövid ideig fogtok járni, mert meg fogod unni

2.: sok időbe fog telni még beleszeretsz:)

2012. máj. 8. 23:39
 4/4 anonim ***** válasza:

21.33

szerintem tökéletesen igazad van

2012. máj. 9. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!