Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik srácot választanátok ti?
A saját érzésetekre,véleményetekre vagyok kíváncsi!
1: Helyes is,és elég kedves is,csak elég sokban különbözünk.(zenei stílus,kicsit talán érdeklődési kör is) Eléggé oda van értem,és úgy tűnik,kis túlzással szerelmes is,de ezt nem jelenteném ki így. Az a gond vele,hogy bár nem nagyon ismerjük egymást még,eddig csak az udvarolgatás volt a fő "beszédtéma" meg a "gyönyörű vagy" és hasonlók,de semmi más konkrétumról nem beszélgettünk el olyan mélyen,mondhatni,semmi nem köti le annyira,hogy elmélyüljön a beszélgetés,csak a megemlítés szintjén ment a hobbi-zene-érdeklődési kör téma is. Szerintetek ez változna,ha összejönnénk? Megmondom őszintén,elég romantikus lélek vagyok,de kicsit unalmas lenne,ha nem lehet másról beszélni,csak arról,hogy "mennyire szeretjük egymást" meg hogy én "kérdezzek/mondjak" valamit... Mint kiderült,volt pár komolyabb barátnője,de eddig nem volt valami sikeres a kapcsolatokban,többször meg is csalták...
2: Ő nem az ideálom,de ettől függetlenül eléggé kedves. Ő is eléggé szeretné,ha járnánk,de ezt ennyire "intenzíven" nem hangsúlyozza,viszont elég sok dologról el tudunk beszélgetni,és jó a humora is. Kicsit idősebb,mint a másik,aki velem egyidős. A beszélgetés alatt szóba jött az is,hogy néha-néha dohányzik,meg szokott inni is,utóbbi mondjuk nem zavar annyira,de azért említésre méltó szerintem. Meg persze ő azért többet megy el bulizni. Mást nem tudok róluk mondani,ami fontos is lenne. Nos?
jézusom... te leírtad az én helyzetemet... de komolyan. Én az 1. tipussal találkozgattam, de beszélgetni nem nagyon tudzunk miről, ez ment végig, hogy ilyen szép vagyok, meg nagyon tetszek neki... A 2. viszont külsőre nem igazán jön be, úgyhogy ő maradjon csak a barát szférában... jah, és most az 1.-t nem tudom lerázni... De már bekerült a képbe egy 3. fiú is, mostmár nem érdekel az első kettő... sok sikert a választáshoz.
tipp: 1.: rövid ideig fogtok járni, mert meg fogod unni
2.: sok időbe fog telni még beleszeretsz:)
21.33
szerintem tökéletesen igazad van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!