Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Lányok (és fiúk) ti melyik srácot választanátok a helyemben? 20L
Az a helyzet hogy eddig volt egy fiú, akivel nagyon jól megértjük egymást, én nagyon belészerettem, és ő is szeret engem ezt tudom. Viszont még nem vallottunk szerelmet egymásnak. Ő érezheti rajtam hogy még nem akarom. Sokszor mérges vagyok rá, mert elfelejt dolgokat amiket megígért és tudja hogy nekem fontosak, vagy nem jelentkezik, de a hibái ellenére szeretem őt. Gondolkoztam már rajta hogy megmondom neki.Ő 27 éves.
MOst vizsont képbe került egy másik srác, ő mondjuk 32 éves de nagyon fiatalos. Szeretne megismerni, azt mondja gyönyörű vagyok és nagyon kedves, amit ő nagyon ritkának talál.
Nem tudom mit mondjak neki, nem szeretnék egyszerre két vasat tartani a tűzben. Ha az előző fiúnak hátat fordítok nagyon fog hiányozni, viszont az utóbbival kapcsolatban meg azt a gyengédséget és törődést érzem amit annyira szeretnék és úgy érzem az előzőtől nem teljesen és nem mindig kapom meg.
Szerintetek mit tegyek?
Amelyiket szereted. De tényleg, szerelemmel. Ha még egyiket sem,akkor várj. Mindkettőt nem lehet egyszerre.
22/L
Egyet értek a 2.al.
külömben te hány éves vagy?
Ikább a 27-est. Ezek alapján ő még talán érez is valamit irántad.
24/F
Köszönöm a válaszokat! Elgondolkoztatóak. Én 20 éves vagyok.
Igen szabad vagyok, nem járok egyikükkel sem, de a 27 éves fival van olyan jó a kapcsolatom, hogy nem tudnám elképzelni azt, hogy továbbbra is jóban avgyok vele, míg a másik udvarlását is fogadom. Vagy az egyik, vagy a másik. Ma ahogy gondolkodtam rajta, nagyon hiányozna ha ő nem lenne. De a másik is nagyon szimatikus:(
Ha igazán szeretnéd, nem lenne más, akire gondolnál.
De szerintem érdemesebb lenne azzal kezdened, akit valamilyen szinten ismersz - 'és szeretsz'. Ha tudod, hogy szeret, nem kell félned semmitől. Szerintem hagyd a másik, vén kecskét - azért ilyen, mert ismeri a nőket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!