Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti melyiket srácot választanátok?
Figyelt kérdés
A :
- Nagyon vicces, mindig nevetek vele, de a barátaival kétszínű, és nem tud komoly lenni, mindenből viccet csinál.
- Kicsit pattanásos arcú, kevésbé helyes arcú, de szép izomzattal rendelkezik.
- Szőke, kék szemű, világosabb, eléggé fehér bőrszín.
B:
- Elég humoros, megbízható, tud komoly lenni.
- Helyes, de elég vékony
- Barna szem, haj, kreol bőr.
Mindkettőjükkel nagyon jóban vagyok, és mindkettőjük iránt érzek valamit.
2011. ápr. 28. 19:12
1/15 anonim válasza:
feltételezem a B cigó, szal inkább A...
2/15 anonim válasza:
ez alapján B
én kétszínű pasival nem kavarnék, nem tudnék megbízni benne
plusz nagyon idegesítene, hogy semmit nem tud komolyan venni
3/15 anonim válasza:
B sokkal jobb (persze csak ha nem cigány)
4/15 A kérdező kommentje:
Öhh. Szerintem nem az, meg az arácn is látszik, én sem vagyok az.
2011. ápr. 28. 19:17
5/15 anonim válasza:
b (de ha cigány, akkor inkább egyik sem)
7/15 A kérdező kommentje:
Mármint én is kreol vagyok mégsem cigány =)
2011. ápr. 28. 19:20
8/15 anonim válasza:
BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB
9/15 anonim válasza:
Tudtad, hogy két nagy tulajdonságot írtál le? Az A: külső, B: belső. Persze mindkettőben ott a külső is, belső is, de az A mint külső vonzalomként írtad és B mint belső értékként:) Mivel ezek a te szavaid, te így ilyen jellemmel látod őket. Most már döntsd el mi kell, de ne keverdXD
10/15 anonim válasza:
a kékszemű (és a zöldszemű)pasikkal vigyázni kell(de ez csak az én tapasztalatom sajnos...bár bnőim is mondták már)...a barna szeműek megbízhatóbbak az én tapasztalataim alapján:)23n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!