Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem, én már nem tudom? (vigyázat, hosszú)
Sziasztok!
Nagyon nagy problémával fordulok hozzátok, remélem, tudtok nekem sgíteni. Mindenkitől kérném az őszinte véleményét.
A barátommal 2 és fél éve vagyunk együtt. Az első évben minden tökéletes volt, azóta sok probléma tornyosult a kapcsolatunk fölé. Nem illünk össze, mégis borzasztóan szeretjük egymást. Ő szinte betegesen féltékeny, megszabja minden szabadidőm, nézegeti az msn-em, e-mailem, fiúkkal nem beszélhetek, még az ő barátaival is csak keveset. Nem igazán szeret eljárni sehová, én pedig inkább kimozdulós vagyok, de nélküle nem mehetek. Hozzáteszem, hogy soha nem tettem semmit, amiért oka lehetne féltékenységre, ezt ő is belátja.
Nekem van egy 3 éves kislányom, nem tőle, de sajátjaként szereti, és a kislány is apaként tekint rá. A gyerek apjával azóta nincs kapcsolatom, kamaszkori butaság eredménye a baba, de nem volt szívem elvetetni. A szüleimmel élek.
Mostanába elég gyakran szakítottunk barátommal, nem bírtuk egymással, nem igazán volt közös témánk, és nem illettünk össze, sok volt a konfliktus.
3 nappal ezelőtt szakított (kivételesen ő), mert látja, hogy így nem megy. Azóta iszonyatosan szenvedek, még nem zártuk le teljesen, és nem tudom mit tehetnék. Félek, mi lesz velünk, mi lesz a kislánnyal, mert az itthoni helyzetem elég ingatag, a szüleimmel nem jövünk ki jól egymással. Félek, hogy nem találok senkit, aki ennyire szeretne, és elfogadna gyerekestül, mindenestül, de vágyom a szabadságra is, és a barátaim társaságára. És ami a legfontosabb, eszméletlenül szeretem, nem tudom elképzelni az életem nélküle, iszonyatos hiányérzetem van. Holnap átjön, és valamilyen irányba le akarom zárni, mert beleőrülök a bizonytalanságba. Mit tegyek? Van esélye a dolognak, vagy felejtsem el? Ha felejtsem el, akkor hogy? Életem legmeghatározóbb szerelme volt, mellette lettem olyan, amilyen most vagyok, és amilyen mindig is akartam lenni. Nagyon szeretjük, a kislányommal együtt. Lekötném magam valamivel, de itthon vagyok a kicsivel, és nem megy, őrlődöm, kérlek adjatok tanácsot, minél többet (ha kérhetem), mert úgy érzem megőrülök.
Köszönöm a segítséget.
Egy 21 éves elkeseredett lány
egy kicsit zavaros nekem, amit leírtál.
a szüleidnél laksz és nem a barátoddal? akkor hogy tiltja meg, hogy kimozdulj a házból?
azt írod, hogy olyan lettél, amilyen akartál lenni. milyen? otthonülős? bezárt? önállótlan?
nekem az az érzésem, hogy csupán attól félsz, hogy egyedül maradsz. és ez már nem szeretről szól.
ha ő is szeretne igazából, akkor nem próbálna meg téged birtokolni, korlátozni.
fiatal vagy, fogsz találni olyan pasit, aki igazából szeret és hagy téged érvényesülni, elfogadja az igényeidet és nem ellenőriz.
sok sikert!!! :)
Megértem, hogy félsz egyedül... de azért ne maradj egy rossz kapcsoltaban, hogy ne légy egyedül.
Fiatal vagy találhatsz mást!
Másik oldalrol viszont, ha ténlyeg szereted és ugy érzed nagyon hiányzik, akkor beszélj vele nagyon komolyan a találkozáskor.
Ő is belátja, hogy ez igy nem jó egyikőtöknek sem, mivel szakitott veled és érzi hogy nincs minden rendben.
Ha beszéltek mondd el neki, hogy nagyon szereted, hiányzik neked, de változtatnotok kell a kapcsolatotokon ha együtt akarjátok tovább folytatni.
Ő megbizhat benned, mivel ahogy irtad nem csináltál semmi olyat amire féltékeny lehetne.
Remélem megtudjátok beszélni és minden helyre áll.
Ha nem értetek egyet akkor probáljátok meg külön és majd meglátjátok, hogy legyen tovább.
Kitartást és majd irj a fejleményekről:D
Telán most kicsit kegyetlen leszek, mert "átérzem" már amennyire tudom...de akkor amikor azt írtad, hogy "nem illettünk össze, sok volt a konfliktus"
Ha sok a konfliktus, nem illetek össze, megszabja kivel beszélhetsz, akk télleg nem értelek...szerintem csak attól félsz, hogy egyedül maradsz, és nem találsz mégvalakit akit ennyire tudnál szeretni viszonzottan...de az írásodból ítélve, így tönkre fogsz menni...meg hogy gyakran szakítatok mostanában?...szerintem ez sem fér bele semmilyen kapcsolatba, az ilyen nem helyes....
Elfelejteni meg úgy könnyebb, ha nem is látod, és inkább elmész bnőidhez, meg ilyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!