Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet feldolgozni, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet feldolgozni, ha valakinek meghal a szerelme?

Figyelt kérdés

Bocsánat a kérdésért, de komolyan foglalkoztat, mióta végignéztem a Hallgass a szívedre c. filmet. (ajánlom mindenkinek, szörnyen szomorú és gyönyörű film!!) Ennek a végén a főszereplő fiú rákban meghal. A szerelme pedig egyedül marad, de ez sokkal összetettebb történet, ezért érdemes megnézni. Szóval, beleképzeltem magam a lány helyébe és nem tudom, hogy lehet egyáltalán túlélni egy ilyen tragédiát. Én egész biztosan beleőrülnék (ha nem halnék bele..)

Ismertek olyan embert, aki elvesztette a szerelmét? Esetleg (ne adj' Isten) veletek történt már ilyen? Hogy történt? Hogy voltatok képesek feldolgozni?

2012. jún. 29. 17:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

00:03as vagyok

Igen ezt én is mondtam páromnak, hogy ha velem történne valami akkor ne búslakodjon és legyen boldog valaki mással... de hát ilyeneket mondani könnyű, amikor szerintem nekem ez fordított esetben nem menne.

2012. júl. 2. 01:10
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon fontos, hogy valaki utána olyan párt találjon, aki elfogadja azt, hogy "nem ő az egyetlen". Ritka az ilyen, de van.

Életem nagy szerelme 7 éve halt meg tragikus, szörnyű, értelmetlen halállal. Ő volt az, akivel az életem le akartam élni. Tele voltunk közös emlékekkel és élményekkel. Mind a ketten ugyanazt akartuk: 1-2 éven belül összeházasodni majd kisbabát szerettünk volna minél előbb. Aztán jött az a nap, amikor a sors vagy valami felsőbb hatalom elvette őt tőlem. Akkor azt hittem, vége a világnak. Egy darabig altatókkal aludtam és nyugtatókkal ébredtem. Teltek a napok, fel sem fogtam szinte semmit abból, hogy megint vége van egy napnak. Aztán egyik nap úgy keltem fel, hogy kész, vége, nekem ezen a világon nélküle nincs maradásom. Akkor megpróbáltam öngyilkos lenni, de időben megtaláltak és életben maradtam. Kórházba kerültem, ahol első este azt álmodtam, hogy a párom eljött hozzám, a szobámban állt és elmondta nekem hogy mennyire szeret, ne csináljak többé ilyen butaságot, éljem az életemet tovább, és keressek magam mellé valakit, aki szeret, mert ő többé nem jön el hozzám. Ez az álom után még rosszabbul voltam, de később rájöttem, hogy igaz. Nekem élnem kell. Itt a családom, a barátaim, a munkám. Azóta már újra a régi vagyok.

Volt egy kapcsolatom, ami 2 hónapig tartott, mert az a férfi nem viselte el, hogy ő nem lehet teljesen az egyetlen.

A jelenlegi párommal másfél éve vagyunk együtt, és nagyon szeretem és ő is engem :) Boldogok vagyunk együtt. Ő tiszteletben tartja azt, ami nekem fontos: gyakran kijön velem a temetőbe (mert én azóta is rendszeresen járok) és azt is elnézi, hogy a szobámban ki van téve a volt párom (sokszor nem tudom, hogy nevezzem meg, hiszen nem szakítottunk, de mégis a volt párom) képe és néhány közös kép vele. Évfordulókkor, vagy nagyon szomorú számok hallgatásakor rámjön a sírás, de a mostani párom ezzel szemben is megértő. Ő nagyon vigyáz rám, és én nagyon szeretem. De attól függetlenül az én szívemben örökre 2 férfi lesz!

2012. júl. 2. 01:16
 23/26 anonim válasza:
Elég kemény dolog ez, velem is szarul bánik az élet, nagyon bízom benne hogy ezt nem kell megtudnom. Nekem két éve volt egy súlyos motorbalesetem, barátnőm nagyon megijedt, hogy elveszít, de hála istennek túléltem, és felépültem. Kezdtek volna jobbra fordulni a dolgok, 1 éve vissza mentem dolgozni, összeköltöztünk, esküvőt tervezgettük. Most nyáron akartuk megtartani az eljegyzést. De a sors nagyon ellenünk dolgozik, a télen barátnőmnél előrehaladott rossz indulatú daganatot találtak. Megkapta a kezeléseket, nemrég műtötték, még mindig kórházban van. Nagyon nehéz időszakon vagyunk túl, de sajnos nem lehetünk nyugodtak, mert még ezzel nincs vége. Csak bízni tudok benne, hogy meggyógyul, és folytathatjuk az életünket, nagyon nem tudnám elviselni ha elveszteném. Már ez is nagyon rossz, így látnom. És nem tudok rajta segíteni.
2012. júl. 2. 11:15
 24/26 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat! Tényleg köszi, hogy beszéltek róla. Nagyon durva dolgokat írtok néhányan!

01:16-os! Itt már nem bírtam tovább, elsírtam magam. Szörnyű dolgokat művel az élet! De komolyan, minden tiszteletem a Tiétek!!!!!!!! Aki fel tud állni ezek után, az már tényleg csak felhőtlen boldogságot érdemel! Nagyon köszönöm a válaszokat, még egyszer!!

2012. júl. 2. 14:31
 25/26 anonim válasza:
Én életem szerelmét vesztettem el, kiüresedett minden, elkezdtem inni. Semmi nem segít, aki azt mondja, hogy ad az idő, az nemtudja mit beszél! Esetleg a halál.
2018. nov. 22. 00:43
 26/26 anonim válasza:
Nekem is csak plátói szerelem volt, de most ezen a héten tudtam meg, hogy meghalt. Nem ia akarok erről beszélni, napok óta alig eszek, csak sírok. Gondoltam egy ideig arra, hogy öngyilkos legeyk, annyira szerettem, de azzal nyugtatom magam, hogy erős leszek és kibírom. Abban bízom, hogy "valahol" lát engem, és talán büszke lesz ott rám, ha látja, hogy kibírom. Igaz, hogy ő sose szeretett, de talán ott fent belém szeret, ha látja, hogy milyen erős vagyok. Tudom hülyeség, bocsi, hogy ilyeneket beszélek, de minden reményem elhagyott, ez olyan nekem mintha az én életemet vették volna el. Sosem fogok férjhez menni, sose lesz senki az életembe, csak őt fogom őrizni a szívembe örökre. Sok mindenen keresztül mentünk. Örökké szeretlek P! Remélem jó helyed van most ott ahol vagy!
2019. szept. 18. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!