Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feromon tapasztalatok, mire érdemes figyelni?
Szerintem hülyeség :) Ha oda kerül a sor, akkor úgysem a parfüm fog dominálni, hanem a saját illatod és ha az nem tetszik neki, akkor halott ügy.
Inkább egy jobb parfümöt vegyél, ami passzol hozzád. Többre mész vele
1-es vagyok. body.builder.hu de már nem lehet ott kapni. viszont teszveszen vagy vaterán néha ki lehet fogni.
@2: hidd el nekem, hogy tényleg működött a cucc. nagyon megérte.
Hogyhogy változást a viselkedésében? Vagy összehasonlítottad, hogyan reagál rád feromon nélkül és feromonnal?
Az is csalóka ám, mert első találkozáskor tartózkodó az ember, másodjára nyitottabb, hiszen akkor már "ismeri" a másikat. Ez nem a feromonnak köszönhető, hanem teljesen természetes emberi viselkedés:D:D
Itt is megy a baromság. Az FM (efem) feromon parfümön rajta vannak az összetevők - nem olyan bonyolult, csak meg kell fordítani a dobozt. Én a Boss használom belőle. Minden oké vele.
Fejfájást a toalett víz szintetikus illatzára okozhatja, ami folyamatosan engedi felszabadulni az illóolajat, mert hígított verzió, igy tovább érződik a bőrön. Kiütést is okozhat. EDP vagy P minőségűt kell venni és az nincs "felütve". Apropó, az EDT jelölésű termékek nem PARFÜMÖK. Ahogy az üvegeken is szerepel, Toilette víz. (nem wc illatositó, amit a sok félkegyelmű hisz, hanem vízzel higitott parfüm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!