Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érdemes elmondanom (Tapasztalatok előnyben)?
Úgy tervezem nemsokára elmondom egyik nagyon jó lány barátomnak, hogy szeretem.
Hogy érdemes az ilyet ha, ha nagyon jóban vagyok az illetővel?
Egyszerűen mondjam el, hogy többet érzek mint barátság?
Vagy inkább egy adandó alkalommal csókoljam meg?
Sajnos nem vagyok biztos benne, hogy ő is így érez, és nagyon jó barátok vagyunk. Ezért gondolom, hogy a túlzott letámadás nem biztos, hogy sok jóra vezetne. Főleg ha ő ellenezné a dolgot :)
Mi a véleményetek, hogy csináljam?
Tapasztalatok is jöhetnek, akár lánytól, akár fiútól, nagyon örülnék nekik.
Előre is köszönöm mindenkinek aki válaszol.
"tudod elég régota vagyunk mi már barátok és tudom hogy te is igy gondolod.Folyton együtt voltunk jóban rosszban, és én kezdem azt érezni, hogy a barátságon már rég tovább léptünk. remélem hogy ezt nem csak én gondolom igy szeretlek ...(nekem Petra volt :D),szeretlek mindenél jobban és azt megigérem hogy szeretni is foglak"
én ezzel a szöveggel jöttem össze a barátnömel :)
Jaj de jó ezeket olvasni.
És hogy végződött miután elmondtátok, egyből azt mondta igen és csók?
Húha, csak olyan tapasztalatot tudok írni, ahol nekem vallott egy lány szerelmet.
Internetről ismertem, és tiszteltem, mint internetes barát. Átutazóban megálltam ott ahol lakik, hogy azért akkor már találkozzunk is. Beszéltünk, elég sokat, habár ő nem szólalt meg. Az előzményeket nem írom le, a lényeg hogy megrémített, és nem tudtam hogy mi a baja.
Ez történt:
Leültünk, és beszélgettünk. Semmi utalást nem találtam arra, hogy össze akarna jönni velem, inkább ellenkezőleg. Megmondtam neki, hogy nyugodtan elmondhatja hogy mi a baj, nem lesz belőle semmi. Lefelé nézett a földre meggörnyedve, és lassan félve kissé darabosan(szemléltetem)
jólva.... Többet érzek irántad mint barátság... vagyis.... szeretlek...
Itt annyira leesett az állam mint még soha, és kikerekedtek a szemeim. Felnézett üveges szemmel rám, és áhh, elég aranyos helyzet volt, romantikus, érzelmekkel fűtött, én meg azt se tudtam mit mondjak. Nem mondtam neki semmit. Néha megölelt, néha visszaöleltem, és búcsúzóul adtam az arcára egy puszit. Annyira vigyorogtam, de tényleg, valami csoda volt, jól éreztem magam eléggé. A buszon vissza kellett magamat fognom, hogy ne kezdjek el minden jöttment idegennel beszélni róla, mert azt az örömöt alig tudtam magamban tartani, annyira meghatódtam. Megbeszéltünk még egy találkozót, ott már én vallottam neki szerelmet :) 1 hónapig jártunk, nem sok, de nem volt rossz.
A tanácsom ezek alapján: csak komolyan, teljes beleéléssel.
a Petrás srác vagyok :D
Na én elmondtam neki ő meg csak nézzett nem értette mivan, erre én fogtam megöleltem fejére nyomtam egy puszit aztán összenézzett a tekintetünk és megcsókoltam:)
haverom meg ott röhögött a háttérbe mert volt B terv is netalán ha nemet mond :D
ismerős a helyzet. volt egy nagyon kedves fiú barátom, nagyon szerettem, persze mint barát.és a sok közös eltöltött idő alatt észre sem vettem h belém szeretett. nekem közbe barátom volt. és egyik pillanatról a másikra elmondta h nagyon szerelmes belém amióta meglátott. egy világ dőlt össze bennem..
most nem azért írtam a példámat h ne próbáld meg. ha nincs pasija akkor egy próbát megér :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!