Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 8 pontos csajnak lehet esélye egy 10 pontos pasinál?
Nagyon tetszik egy srác már hónapok óta de nem mertem nyitni felé mert attól tartok, hogy nem jövök majd be neki mert szerintem "túl jó" hozzám, bár a barátnőm szerint ez hülyeség és lehetne nála esélyem volt, hogy oda akart jönni hozzám de akkor még nem érdekelt és elbasztam. Jövő hétvégén lesz vele alkalmam találkozni, megéri próbálkozni?
17/L
Én azt ajánlom hogy hallgass a barátnődre és bátran merjél nyitni felé!
ha nem jön össze akkor tudod hogy nem vagy az esete, ha meg igen, akkor örülhetsz, hogy az újra felkínálkozó lehetőséggel élni tudtál!!!
A kérdésre válaszolva:
Próbáld meg, nem veszíthetsz semmit
mellesleg
én sem értem a pontozást, szerintem gyerekes, honnan tudod, hogy 8 vagy és a pasi 10 (ez elég szubjektív), lehet van olyan csaj akihez képest 4-es vagy és a leendő pasidnál is biztos van jobb így nem lehet 10-es).
Bocs a kioktatásért nem szokásom.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!