Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek számít, ha a pasinak/csajnak van kutyája, vagy macskája?
Nalam ez alap kovetelmeny! Imadom az allatokat!
Ha neki van allatkaja, azt maximaliasan elfogadom mert nekem is van!
Vagy ha nem szereti az allatokat legalabb legyen az enyemmel szemben tolerans!
Jó és rossz pont is lehet. Nekem kutyám van, így mondjuk egy macskással necces lenne összejönni, mert bár én le tudom tiltani a kutyám a macskáról, de a macska ha nincs kutyákhoz szokva, akkor nyilván félne, összeszoktatósat játszani meg bonyolult. Vagy legalábbis nem olyan egyszerű, hogy oké nálad alszom, jön a kutya is.
Ha van kutyája, és jól nevelt, az pozitív, de ha elkényeztetett hisztérika, abból sajnos negatv következtetéseket vonok le a gazdival kapcsolatban. Persze ha nyitott a nevelésre, akkor máris van egy közös pont :)
Mindenesetre azért inkább pozitív nekem, mint negatív, ha van állat.
én félek mindkét állattól szóval nekem számít.
24 L
Nem az számít, hogy van- e háziállata, hanem hogy szeresse az állatokat úgy általában. Mint megrögzött állatvédő, nálam csak olyan férfi jöhet szóba, aki szereti az állatokat.
N/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!