Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek számít, ha a pasinak/cs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek számít, ha a pasinak/csajnak van kutyája, vagy macskája?

Figyelt kérdés
Előny vagy hátrány?Számít?

2012. máj. 17. 13:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem igazán számít, hogy van-e vagy nincs. Ha viszont van bármilyen állata, akkor törődjön vele annyit, amennyit kell, de ne is vigye túlzásba.
2012. máj. 17. 13:14
 2/9 Diavolino44 ***** válasza:
100%

Nalam ez alap kovetelmeny! Imadom az allatokat!

Ha neki van allatkaja, azt maximaliasan elfogadom mert nekem is van!

Vagy ha nem szereti az allatokat legalabb legyen az enyemmel szemben tolerans!

2012. máj. 17. 13:15
 3/9 Diavolino44 ***** válasza:
100%
27F ez lemaradt
2012. máj. 17. 13:15
 4/9 A kérdező kommentje:
Én pasi vagyok,és hát,eddíg olyan csajjal éltem,aki allergiás volt az állatszőrre,most viszont egy jó ideje egyedül vagyok,nagyobb helyen élek,szóval minden optimális lenne egy esetleg kettő kismacska részére.Igaz nem vagyok túl tapasztalt nevelésben,de talán sikerül az is...
2012. máj. 17. 13:18
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

Jó és rossz pont is lehet. Nekem kutyám van, így mondjuk egy macskással necces lenne összejönni, mert bár én le tudom tiltani a kutyám a macskáról, de a macska ha nincs kutyákhoz szokva, akkor nyilván félne, összeszoktatósat játszani meg bonyolult. Vagy legalábbis nem olyan egyszerű, hogy oké nálad alszom, jön a kutya is.

Ha van kutyája, és jól nevelt, az pozitív, de ha elkényeztetett hisztérika, abból sajnos negatv következtetéseket vonok le a gazdival kapcsolatban. Persze ha nyitott a nevelésre, akkor máris van egy közös pont :)

Mindenesetre azért inkább pozitív nekem, mint negatív, ha van állat.

2012. máj. 17. 13:25
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát,én inkább macskás,mint kutyás ,a kutya ügyben van egy régi ügy,ami miatt nem akarok sajátot.Ezek szerint azok tartják jó dolognak,akiknek van,akiknek nincs,azoknak vagy nem számít,vagy nem örülnek neki.kicsit ilyen közösség érzetet szaglok ki ebből.
2012. máj. 17. 13:30
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

én félek mindkét állattól szóval nekem számít.

24 L

2012. máj. 17. 13:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
nálam előny, mivel nagyon de nagyon szeretem az állatokat, szóval jó, ha a párom is szereti. persze ha nem tetszik az illető, akkor lehet 5 tehene és 2 macskája is felöllem. de ha tetszik, és van állata, szereti őket, akkor mindenképpen előny :)
2012. máj. 17. 13:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem az számít, hogy van- e háziállata, hanem hogy szeresse az állatokat úgy általában. Mint megrögzött állatvédő, nálam csak olyan férfi jöhet szóba, aki szereti az állatokat.

N/25

2012. máj. 17. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!