Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lanyok szerintetek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok szerintetek egy olyan 17eves sracnak lehet eselye egy 22eves csajnak akinek meg nem volt baratnoje de meg csokolozni se tud?

Figyelt kérdés
Szerintem bejovok neki de nem tudja ezeket rolam.

2012. jún. 17. 20:59
 1/7 hajacskád ***** válasza:
74%
+fogalmazni
2012. jún. 17. 21:00
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
ez nem szempont
2012. jún. 17. 21:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
semmit nem számít. ismerkedjetek, találkozzatok. honnan tudod, hogy rosszul csókolsz? azt meg lehet tanulni, illetve ráérezni. nekem imponált, hogy barátomnak én voltam mindenben az első. legyen önbizalmad, semmivel sem vagy rosszabb.
2012. jún. 17. 21:01
 4/7 hajacskád ***** válasza:
ha Budapesten laknál nem lennének ilyen gondjaid.
2012. jún. 17. 21:01
 5/7 A kérdező kommentje:
koszonom az utolso elottinek de az a helyzet, hogy te lany vagy es a fiuknal ez cikibb, hogy mindenben elso. utolsonak, mi a helyzet Budapesten?
2012. jún. 17. 21:16
 6/7 hajacskád ***** válasza:

hmmm...inkább nem is írok semmit!

bárcsak valami normálisabb városba, faluba, franc tudja mibe költözhetnék.

itt kilátástalan a helyzet, pfffff...mind1!

idegesítő itt lakni.

2012. jún. 17. 23:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet, de talán kisebb. :S 18/l
2012. júl. 14. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!