Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdenétek egy olyan kapcsolattal, amiben a szex az egy halott és élvezhetetlen szintre süllyedt valami?
Te tartod el? Mert akkor azért az a pánikhangulat. Mi lesz vele nélküled?...
Nem kezdenék vele semmit. Nő létemre mondom, ez sok. mennék és keresném a boldogságomat.
Én léptem. Kiléptem a kapcsolatból.
Neked is ezt ajánlom.
Pláne, ha még gyerek sincs, meg elég fiatalok is vagytok.
Változni nem fog - sajnos.
nálunk ugyanez a helyzet, én vagyok a nő. én részemről azt tudom hogy teljesen kivagyok a munka, az anyagiak stb miatt. és egyszerűen annyira stresszelek hogy az ágyban sem tudom elengedni magam és szinte nem is kívánom a szexet.
lehet ő is valami hasonló érzelmi hullámvölgyben van, sajnos a megoldást nem tudom. nekem is hiányzik a szex, de állandóan csak civakodunk.
az sem segít hogy néha úgy érzem hogy csak én próbálok ezen változtatni és ő beletörődött az egészbe.
istenem csak 23 éves vagyok...
mi sajnos még nem élünk együtt - de dolgozunk rajta - számomra ez biztos nagy lépés lenne ahhoz hogy ne stresszeljek tovább.
nem tudom hogy segítettem e de reménykedem egy szebb és szexeltelibb jövőben.
37N vagyok. Pont ez van annál, akiről azt hittem, életem szerelme volt. Jelezném, 2 hónapon át voltam a szeretője, mégse hagyta el a nőt. 18 évesen a menyasszonya voltam, bár mára ledegradált egy volt szerelmévé. Mindig összefutottunk akaratlanul is az elmúlt 20 évben. Náluk is ez a helyzet a szex-szel, csak náluk már szerelem nincs, csak a nő részéről a ragaszkodás, mert gyakorlatilag ő tartja el. Már mindenféle gondjai vannak, paranoiás, kényszeres, szorong, éjjeli pánikrohamai vannak, de az anyagiak összekötik őket, így a világért se lépne le, csak félre. A nő mint férfit porig alázza, mégsem hagyja el. Ott voltam én, 20 év után is izzott a levegő körülöttünk, szerettük egymást - legalábbis ezt hittük. Rájöttem, hogy ha szeretne, 2 hónap alatt már lépett volna, így lezártam. Végleg. Ennek 1,5 hónapja.
Mennyi ideje vagytok együtt? Barátokként szerintem ne maradjatok együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!