Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Titeket zavarna ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket zavarna ha a barátnőtök szájrapuszizna az apjával?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok és apával amikor találkozunk vagy elköszönünk egymástól akkor szájrapuszival szoktuk, de ez sok embernek nem tetszik.

Néha csak úgy napközben is szoktunk puszizkodni.

2012. jún. 28. 20:19
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
25 éves lány vagyok és én is szájra adok puszit apámnak. Szimplán így szoktuk meg. De amúgy ha látta valaki Erzsébet királynő életéről szóló filmet, akkor abban is a királynő az apjának a szájára ad puszit. Véleményem szerint sokkal undorítóbb dolgok is vannak a mai világban, pl. mikor kigyúrt állatok puszilkodnak. Ennyi, szokás kérdése.
2012. júl. 24. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!