Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Titeket zavarna ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Titeket zavarna ha a barátnőtök szájrapuszizna az apjával?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok és apával amikor találkozunk vagy elköszönünk egymástól akkor szájrapuszival szoktuk, de ez sok embernek nem tetszik.

Néha csak úgy napközben is szoktunk puszizkodni.

2012. jún. 28. 20:19
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
ezt hagyd abba. engem idegileg kikészítene.
2012. jún. 28. 20:20
 2/21 A kérdező kommentje:
Miért készítene ki?
2012. jún. 28. 20:23
 3/21 anonim ***** válasza:
Az durva..:D:D Nekem sem tetszene
2012. jún. 28. 20:25
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok, 19 éves, és mi is szoktunk ilyet.

Már sokan mondták, hogy nagyon fura, az én barátomat is nagyon zavarta... :S

2012. jún. 28. 20:25
 5/21 anonim ***** válasza:
Lehet hogy ti igy szoktátok meg de ez mások számára nem megszokott. Nekik furcsa hogy a saját véreddel szájra puszit adtok egymásnak sokan értik félre, és sokaknak nem teszik szerintem szokjatok le róla vagy mond meg barátodnak hogy fogadja el mert ez a ti szokásotok.
2012. jún. 28. 20:28
 6/21 A kérdező kommentje:
#4 Nálunk anyámat is zavarja. :S
2012. jún. 28. 20:31
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de szerintem ez nem normális. Én spec azt sem tartom normálisnak, amikor pici gyerekeknek adnak szájrapuszit... Akkor sem, ha szülők.

Te meg már majdnem felnőtt vagy, úgyhogy szerintem ez már kifejezetten perverz.

2012. jún. 28. 20:44
 8/21 A kérdező kommentje:
Mi abban a perverz, hogy szeretem apukámat?
2012. jún. 28. 20:45
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a perverz, hogy szereted az apukádat, hanem az, ahogyan kifejezed. A szájrapuszi egy bensőségesebb dolog, amit az ember a párjával csinál, de nem az apjával!

Én is szeretem apukámat, de szerintem ezt bőven kifejezi az is, hogyha az arcára adok puszit, eszembe nem jutna szájon puszilni.

2012. jún. 28. 20:47
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Az anyukádnak meg a legjobb barátnődnek is adsz szájra puszit? Gondolom nem, pedig biztos őket is szereted... Szóval az a tény, hogy apuddal van ez a "bensőséges" viszony igen is perverz egy kissé...
2012. jún. 28. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!