Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elfogadni, hogy időnként más nőket is megkíván a barátom?
Azért írtam ebbe a kategóriába, mert amit eddig láttam a Szerelem/Szex hozzászólások közt... abból inkább nem kérek :)
Mérget vennék rá, hogy minden férfi másfele is kacsintgat néha, még ha nem is feltétlenül lép a tettek mezejére. A barátom is így van ezzel, pár elszólás alapján ez kiderült. Bennem ez elég tré érzést kelt, mert én ilyenekre egyáltalán nem vágyom, mármint hogy más fickókról fantáziáljak. Mi ilyenkor a megoldás? Hogy fogadjam el, hogy "ez így működik náluk, és kész"?
23N
Attól, hogy párkapcsolatban élünk, még van szemünk. Nekem is és a barátomnak is.
Nyilvánvaló, hogy nem úgy fogunk más nőket/pasikat nézni, hogy mindenkinek feltűnjön, de mondjuk akkor sem néznék ennyire kihívóan pasikra, ha nem lenne kapcsolatom.
16:22 - teljesen felesleges, az biztos! Ezért akarok leszokni róla sürgősen :)
16:28 - Na, pont ugyanezt szeretném elérni én is! Kész felüdülés volt olvasni a soraidat!
Az a baj, hogy eddig akárhányszor mustrálgatott valakit a barátom, én rögtön kevésnek, csúnyának, nullának éreztem magam ahhoz a nőhöz képest. Elillan az összes önbizalmam (pedig egyébként teljesen normál szinten mozog), és kész, nekem ott lőttek. Ezt hogy lehet leküzdeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!