Miért nem tudom elfogadni a szüleim közeledését?
Kisebb koromban nagyon utáltam otthon lenni, a szülők mindenbe beleszóltak, szidtak, semmibe vettek, unokatestvéreimet istenítették, fizették a főiskolai tandíjjat én persze magam fizettem. 16 éves korom óta kellett a fizetésemet haza adni, amiből persze nem sokat láttam viszont, csak ha füzetre kellett a pénz.
A férjemet sem bírják elfogadni, mivel ő magasabb iskolával rendelkezik mint ő, és így a fizetése is több, lenézik (!) és azt találják hogy mi semmibe sem vesszük őket, cikinek tartjuk, holott semmi okuk ezt mondani.
Lakásvásárlás előtt állunk mivel hamarosan megszületik a kisfiunk. Anyám kijelentette, hogy eljön a lakásvásárnál elmondja melyik lakást vegyük, eljön berendezni. Mondtuk hogy semmi szükség lesz segítségünk akivel berendezkedünk. Kitalálta azt is hogy vettessünk őssejtet a köldökzsinorból ami önmagában nem is rossz ötlet, de borsos ára van ezért elvetettük. Nekünk támadt emiatt, hogy nekünk a gyerekünk semmit sem jelent, meg milyen szülők vagyunk hogy ezt nem akarjuk. Rossz helye lesz nálunk ezért születés után 2 hétre ide költözik és megmutatja hogy kell bánni egy babával ( a férjemmel szakmabeliek vagyunk, szóval nem újdonság), meg hogy elfog kallódni a gyerek. Borzasztó rosszul esik, semmit nem változott régről, nem akarjuk hogy segítsenek semmiben sem. Ugyanakkor mindezek ellenére szeretem őket, mert mégis csak a szüleim. De egyszerűen nem tudom őket hová tenni.
szakmabelikek vagytok akkor az azt jelenti hogy egészségügybe dolgoztok ugye?
De ha annyira akar had segítsen,hidd el megnyugtatja ha egy kicsit ott lehet,1 hétig had legyen majd utána elmegy:) Ilyenkor jól jön egy kis segítség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!