Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikünk gondolkozik helyesen, látja jobban ezt a témát {nyaralás}? Mit gondoltok?
Dehogynem, a többi a munkáltató rugalmasságán múlik :)
Mi tavaly így voltunk a férjemmel, folyamatosan voltak ezek az utazások, régóta figyeltük őket, kitűztünk egy időpontot, amikor szerettünk volna menni, és lebeszéltük, hogy az adott héten valamikor 1 nappal előtte bejelentenénk, hogy nem jövünk 10 napig, megoldható-e? Azt mondták igen, feltételesen beírtak minket végig szabira :)
Az már más kérdés, hogy egyéb okokból kifolyólag végülis belföld mellett döntöttünk :)
Nem azt írtam, hogy mindenki megteheti, hanem azt, hogy akinek rugalmas a munkahelye :)
Én valóban irodában ülök, de a férjem fizikai munkát végez, sokszor az ország másik felében, most is február óta hétvégente van itthon, de meg tudta volna beszélni. Ám tényleg szerencsések vagyunk.
Kérdező! A pénz valóban nem tesz boldoggá, ahogy a mondás is tartja, de annak hiánya már bizony problémákhoz vezet, ahogy sajnos nálatok is. Lehetne a barátnőd is megértőbb, mindent nem lehet. Neki is le kell mondani programokról, megérthetné, hogy minden nem fér bele.
De én még mindig nem értem,mi a fenét problémázol,ha a barátnőd kifizetné? Állandóan a pénzzel jösz,hogy nem jut magadra,a csajod felajánlja,hogy kifizeti ő te meg még utána is pampogsz neki,hogy kifizetted a saját vonatjegyedet.. eszednél vagy?:D
Persze,hogyha dolgozni kell azokon a napokon amiken ő szórakjozni akar,akkor nincs mit tenni,el kell fogadnia. De szeirntem neki az a legnagyobb baja,hogy te valamiféle személyed elleni támadásnak veszed,meg önzőségnek,hogyha ő veled akar tölteni pár napot,vagy közös programot szervezni.Mintha valami hatalmas bűn lenne úgy beszélsz erről. És nem is az van,hogy elvárná hogy kifizesd az ő részét is,minden nap étteremben egyetek és elhalmozd mindenféle jaándékkal,sőt még a te részed is fizetné (ami egy kapcoslatban mint emlitettem teljesen normális,és kár erre arroganciával reagálni) . Te egyébként könyvelést vezetsz arról,hogy mikor mennyit költöttél a barátnődre,ő meg elvinne nyaralni a saját pénzéből.És ő az önző,meg nem veszi figyelembe az érdekeid?:D Nőlj már fel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!