Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikünk gondolkozik helyesen, látja jobban ezt a témát {nyaralás}? Mit gondoltok?
Ha ő erre szánja a pénzét, hogy befizet téged is, akkor minek kell itt önérzeteskedni? Ahelyett, hogy lenne egy jó nyaratok, egy közös élmény, csupán büszkeségből inkább nem mész el.
Ez neki is rosszul eshet, hogy nem fogadod el. Akkor mondd neki, hogy elfogadod, de akkor vegyétek úgy, hogy ez az ajándékod összevetve mindenre, szülinap, névnap, karácsony... így máris nem könyöradománynak érzed, hanem megelőlegezett ajándéknak,m ha így könnyebben veszi be a gyomrod.
Ezt tényleg egy huszonéves ember írta?
Mi a probléma?
ma 10:53
a Balaton nem drága, csak épp nem az Arany-parta kell menni ... :) megnézném hol jössz ki 45 ezerből 2 főre 10 napra tengerparton....
Nem mondtad, hogy 2 főre volt 45eFt. Én egy aranypart szintű helyet hasonlítottam össze és ott fejenként utazással együtt 40-50eFt.
Most néztem, last minute úttal már 29.900Ft-ért is vannak görög utak (úti ktg-gel együtt), igaz holnapi indulással, de aki utazni szeretne, úgyis rákészült már :)
Írtátok páran, hogy büszkeségből nem vagyok hajlandó belemenni, ez nem igaz..itt nincs a képben a büszkeség, csak az, amit leírtam a kérdésben is.
Köszönöm az eddigi válaszokat, szerencsére jött ilyen is-olyan is, nem csak egyféle nézőpontból.
2 főre 45 ezer, 10 napra szabad stranddal teljesen felszerelten pályákkal és mindennel, persze önellátó, de hát épp eszű embernek nem kell más, főleg nyaralás alatt, én döntöm el mikor mit eszek , hol és mennyiért. :)
Amúgy persze 30-ért vannak utak, plusz illetékek, adók biztosítás és a többi, akkor még mindig a Balaton olcsóbb.
Erre a biztosítás jön rá, ami 3-4eFt, más nem.
Egyébként árban nem csak a szállásbeli különbséget kell nézni, hanem az ott elköltött pénzt is. Mi is mindig önellátóba megyünk, de ha az ember megkíván egy hamburgert a strandon, vagy gyorst, a görögöknél olcsóbban megkapja. A görög közértek kb. egy árban vannak, mint az itthoniak (bár Balatonon még a tesco is drágább).
Összességében nézve minimális a különbség.
Egyébként van egy utazási iroda, a nevét nem írom le, ők hirdetnek olyan utakat, amiket 24-48 órával az indulás előtt raknak fel. Főszezonban Tunézia 10nap/9éjszakára, 4-5 csillagos szállodába, all inclusive ellátással, repülővel, illetékkel, mindennel együtt 60eFt/fő, szóval ki lehet fogni nagyon szuper utakat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!