Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikünk gondolkozik helyesen, látja jobban ezt a témát {nyaralás}? Mit gondoltok?
Amúgy nem értem, mi a baj? Kifizetni neked, nagy ügy, ez is beletartozik egy párkapcsolatba, majd meghálálod neki.
Párom is rengeteg költ rám és én is rá, ha megtehetem, és nem akadunk ki egymáson, hisz együtt vagyunk, egymásnak vagyunk.
Szerintem ajánld föl neki, hogy belföldre menjetek el egy hosszú hétvégére.
Nyaralás is lesz, és olcsóbban is kijöttök.
Mondd azt neki, hogy most nem futja többe, de ha majd jobban megy a szekér, akkor kimentek a tengerhez is talán jövőre.
Bakker, én még annak is örültem volna, ha a pasimmal egy viskóba nyaralunk ketten a szomszéd faluban. :D Ehelyett mi állandó jelleggel a szüleivel mentünk valahova nyaralni, ami sem engem, sem őt nem érdekelte...
Oldjátok meg szépen.
Tegnap vagy tegnapelőtt már feltetted ugyanezt a kérdést, csak a lány szemszögéből.
Nem unod még?
Hát a Balaton nem a legjobb hasonlat. Rohadt drága, ennyiből tengerparton is lehet nyaralni.
Visszakérdezek. Ha a lány tanul és nincs pénze, a barátja szeretné elvinni külföldre nyaralni, meghívja. Akkor neki is nemet kéne mondania? Mert szerintem nem. Egészen addig működnek a meghívások oda-vissza alapon, amíg nem a lehúzásról szól a dolog és egyik sem emlegeti fel a másiknak.
csak én nem értem mi ebben az önzőség? Egy pár vagytok,gondolom komoly a kapcsolatotok.te is el szeretnél menni nyaralni,ő is,és felajánlotta,hogy kifizeti.
Nem tudom,nálunk pl nem szoktuk kiszámlázni utólag,hogy ennyivel meg ennyivel tartozol. Ha nekem van pénzem én fizetek,ha a barátomnak,akkor ő.. szerintem ez nem megalázó,ez egy teljesen normális dolog:D
Nyilván őt nem vágja földhöz az összeg ,ha felajánlotta. És nem hiszem,hogy törlesztőrészleteket kér a közös nyaralásotok után.
OFF: Én tettem fel ezt a kérdést a lány szemszögéből, a saját szemszögemből, csak törölték, mert állítólag nem ebbe a kategóriába való volt. Nem vagyok a srác barátnője.
ON:
Szerintem ha nagyon szeretne elmenni nyaralni a barátnőd, vidd el, akár kevesebb napra. 2-3 nap a magyar tengernél kijön olcsóbban, menjetek kempingbe, ne étterembe egyetek és olyan helyet válasszatok, ahol szabad strand van. Ez máris olcsóbb.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!