Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet a legfajdalom mentesebben megmondani? Fiuk.

Figyelt kérdés
Hogy lehet a legfajdalom mentesebben megmondani egy fulig szerelmes fiunak hogy en mast szeretek, Nem vagyok ribi..de nem voltam tisztaba az erzeseimmel..
2012. jún. 28. 08:37
 1/9 ASOT ***** válasza:

Ezt oly sokszor megkérdezik....

Sehogyan! Így is úgy is rosszul fog esni! A végeredmény ugyanaz!

"tökmindegy, hogy azt mondod, nagyon megkedveltelek és ne haragud ha nem őt szeretném biztos te lennél az, de őt szeretem, vagy h legyünk barátok, vagy bocsi de ez nem fog menni"----mindegy a végkifejlet ugyanaz, romantikus dráma!

2012. jún. 28. 08:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Írd le egy papírra hogy már nincsen esélye nálad mert másba lettél szerelmes....legyél jelen mikor el olvassa így szóban nem kínzod magad mire elmagyarázod neki, és nem is tud közbe szólni sem.utána meg hagyd ott menyél a dolgodra...vagy ha tartsátok a kapcsolatot akkor elég ha megírod facén vagy skypen akkor még találkoznotok sem kell és nem akar majd megölelni sem. Engem is így dobtak csöppet sem fájt be láttam hogy nincs értelme és kész forralgatom a jövőm másként.
2012. jún. 28. 08:47
 3/9 anonim válasza:

Nem voltál tisztába!

Szóval jól átbaztad.

Figyelj nem kell neki rizsa, mond a szemébe és ne mentegetőz, hogy nem tehetel rólla, mert csakis te tehetel róla, azért mert egyszerre két helyen kavartad a port.

2012. jún. 28. 08:47
 4/9 anonim ***** válasza:

így van, úgy nem lehet ugysem.

Most legalább légy korrekt egyenes !

2012. jún. 28. 08:52
 5/9 A kérdező kommentje:

De epp ez az !!

Nem akarom megbantani ot..

2012. jún. 28. 09:07
 6/9 anonim ***** válasza:
ki nem szarja le?:
2012. jún. 28. 09:09
 7/9 anonim ***** válasza:
értsd már meg h úgy nem lehet!!!!
2012. jún. 28. 09:13
 8/9 anonim ***** válasza:
az ilyen gyökér kérdésekre egyáltalán nem is kéne általánosságban válaszolni, most ki nem szarja le ha megbántod szerencsétlent?
2012. jún. 28. 09:23
 9/9 anonim ***** válasza:

mióta vagytok együtt?

ha nem olyan rég óta akkor még nem akkora para szerintem. csak ne hitegesd, mert az mindennél rosszabb

2012. jún. 28. 09:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!